duminică, martie 26, 2023

În ciuda faptului că medicina a evoluat foarte mult şi că există o serie de proceduri pentru tratarea cancerelor, nu există un leac concret pentru a scapa de diverse forme ale acestei boli crunte.

De aceea este cât se poate de indicat să ştii cum să te protejezi şi cum să previi apariţia unor cancere.

Medicii susţin că prevenirea cancerului se poate face în primul rând cu ajutorul unei alimentaţii corecte, sport, consum mare de fructe, legume şi seminţe. Totodată, în India se foloseşte amestecul care te protejeaza de cancer – Piper negru, turmeric şi ulei de măsline Aceste trei condimente au fost folosite mult timp în India, combinate se pare că au o serie de efecte incredibile asupra organismului şi ar  ajuta să te protejezi de cancer.

Te-ar mai interesa: Situație CRITICĂ în Vaslui. Șapte comune din judeţ...

Combinatia se poate folosi în diverse feluri de mâncare sau se pot consuma fix înainte de masă. Condimentul se face prin amestecarea unui sfert de lingurita de turmenic, un praf de piper şi o linguriţă de ulei de măsline.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private