joi, martie 30, 2023

Bogdan Chirieac : „Este o nebunie!”

Campania de vaccinare anti coronavirus a născut o sumedenie de controverse în rândul oamenilor de rând, a politicienilor și mai nou a analiștilor. La scurt timp după anunțul auturităților privind cea de-a doua etapă de vaccinare, analistul Bogdan Chirieac a reacționat: „Este o nebunie!”

„Platforma pe care te poţi înscrie pentru vaccinare nu s-a dat în folosinţă şi autorităţile au spus „când se vor înscrie mai mulţi, deschidem mai multe centre”. Este absurd! Şi ştim cum sunt platformele astea făcute de instituţiile statului, se prăbușesc – cum e şi ghişeul.ro, ANAF. Este o nebunie!

Te-ar mai interesa: Papa Francisc, spitalizat! De ce a ajuns pe mâna m...

Nu ştiu… Israelul vaccinează 140.000 de persoane pe zi şi pe noapte. Se lucrează 24 de ore din 24  cum este normal să lucrezi atunci când vrei să salvezi vieţile. Un milion pe săptămână, atât vaccinează Israelul, şi doresc ca în două luni şi jumătate să vaccineze toată populaţia, să dea drumul la treabă şi să salveze vieţi”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

„Ce drept avem noi să fim nemulţumiţi?”

„În România, înţeleg că sunt tot felul de ziceri din astea… Ba că doar 140.000 pe săptămână şi jumătate dintre vaccinuri trebuie păstrate pentru 21 de zile pentru rapel. Ba că au mai venit 10.000 de doze de la Moderna… Cum dai drumul la şcoli, pe 8 februarie, dacă nu ai vaccinat profesorii, pe cei care vor? Mă gândesc la universitate… Un profesor intră în contact cu sute de studenţi.

Te-ar mai interesa: LISTA fructelor cu un conţinut mare de fructoză. M...

La fel, asistenții, lectorii au seminarii cu mai multe grupe. Cum intri în contact în sălile de clasa fără să fii vaccinat? În condiţiile în care profesorii au o anumită vârstă. O să spuneţi, da, dar şi elevii… Da, dar mi-aţi arătat că elevii sunt mai puţin vulnerabili, în fața acestui nenorocit de virus, decât oamenii maturi. Cum faci lucrurile astea? Pentru mine, este un mister, dar dacă toată lumea e mulțumită aşa… Ce drept avem noi să fim nemulţumiţi?”, a mai spus analistul politic.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară. O boală periculoasă s-a reactivat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private