miercuri, decembrie 7, 2022

Analize post Covid. Rețeaua de clinici private Regina Maria vine în ajutorul pacienților care au fost infectați și vindecați de COVID-19, prin asigurarea gratuită a unor servicii medicale de monitorizare a stării de sănătate.

În cadrul programului Clinica POST COVID, pentru a simplifica accesul pacienților către monitorizare, operatorul privat lansează 3 pachete cuprinzătoare, cu rolul de a ghida pacienții și oferă acces gratuit la un pachet de anamneză, la nivel național. Pacienții vor putea discuta astfel cu un medic generalist, care va analiza cazul pacientului și va indica toate investigațiile și analizele necesare cazului său. Pachetul gratuit conține și o serie de analize de primă intenție, care pot evalua starea generală de sănătate a pacientului.

Te-ar mai interesa: RUNE 7 decembrie. Noroc pe toate planurile pentru ...

Peste 95% dintre abonamentele de sănătate ale Rețelei au incluse serviciile de bază în monitorizarea post COVID. În calitate de abonați ai Regina Maria, pacienții vindecați de infecția cu SARS-Cov2 pot începe, gratuit, programul de evaluare a stării de sănătate.

Analize post Covid

„Siguranța pacienților a fost și rămâne prioritatea noastră absolută. Din dorința de a fi alături de pacienți, oferim gratuit accesul la servicii de monitorizare post COVID. Ne adresăm în special celor mai vulnerabili, care nu accesează servicii medicale în sistemul privat și pe care îi îndemnăm să se înscrie pentru a beneficia de această gratuitate. Discuția cu un medic bun, instruit în monitorizarea pacienților post COVID, este primul pas în a depăși cu bine această perioadă dificilă.” declară Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Te-ar mai interesa: Cipuri implantate în creier. Elon Musk începe test...

Indiferent de forma de boală, toți pacienții care trec prin infecția cu noul coronavirus trebuie să verifice starea de sănătate, deoarece există posibilitatea ca această boală să aibă urmări. Monitorizarea pacienților vindecați de COVID-19 poate consta în investigații imagistice – CT torace – și o serie de analize de sânge, ce vor fi recomandate în urma discuției cu medicul.

Te-ar mai interesa: A fost demonstrat! Cei care mănâncă des aceste ali...

Pacienții care doresc să beneficieze de pachetele gratuite, pot aplica pe site-ul Regina Maria, urmând să fie contactați de către un operator din Call Center. Consultațiile din Clinica POST COVID pot fi accesate în toate policlinicile operatorului privat din București și din țară. În urma anamnezei, medicul evaluează cazul pacientului și pregătește raportul medical ce include indicațiile necesare pentru eventuale analize și investigații imagistice.

Te-ar mai interesa: Monica Pop a răbufnit după ce s-a comentat despre ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private