joi, mai 26, 2022

Anamaria Prodan aruncă BOMBA. Impresara a făcut noi declarații scandaloase despre Laurențiu Reghecampf, care conturează infidelitățile soțului ei.

Anamaria Prodan a declarat că viața ei ar fi demnă de o carte sau chiar de un film și spune că nu a încercat niciodată să îi controleze viața lui Laurențiu Reghecampf.

În plus, impresara a făcut o nouă dezvăluire explozivă despre Reghecampf: Aici e durerea! A greșit cumplit! A fugit cu tot ce putea prinde, ca hoțul la drum de seară!

Te-ar mai interesa: Guvernul a aprobat legea care va permite personalu...

“A trebuit să mă repliez să caut toate probele, noi eram orbi îl vedeam pe el. ‘Laur să nu cumva să ne pomenim cu asta, de ce i-ai transferat banii ăsteia’?, i-am zis. Înseamnă că noi stăm și ne uităm, o iubești, foarte bine, ai făcut un copil, nicio problemă. Dar să ajungi așa? A fost Pițurcă cu Vica, dar nu și-a părăsit nevasta, a plătit pensie alimentară.

El a planificat totul, aici e durerea, nu există crima perfectă, când te dai pe mâna proștilor e vai de vai. A încercat să acopere a făcut și mai rău, la mine dacă a mirosit ceva în timp record am adunat tot. El a gândit-o cumva bine, având contract de muncă într-o țară arabă, i se vira salariul în cont, ulterior își aduce copiii și familia. Eu nu puteam să fiu pe contul din Dubai, avocații pe care el îi are, e uluitor că primește sfaturi cumplite. Cum să spui ‘sunt conturile mele fac ce vreau’? Eu nu am știut că transferă bani, eu nu mi-am verificat soțul niciodată.

Te-ar mai interesa: Tot ceea ce trebuie să știi despre febră. De ce se...


A fost obligat să o ia într-o anumită direcție

Nu le place să le cotrobăi prin genți, a fost premedidată toată povestea asta. A fost obligat să o ia într-o anumită direcție. Reghecampf s-a întors acasă de vreo 5-6 ori, am sărbătorit 15 ani de căsătorie în acte pe 1 iunie, chiar de Ziua Copiilor. Și am hotărât să mergem dar tati se va revanșa toată viața alături de voi. A greșit cumplit. Probabil ăla a fost apogeul când tu îți jurai credință că sărbătoreai nunta ca amanta să îți facă probleme să sune pe la prieteni. După 4 zile omul a fugit definitiv cam cu tot ce putea prinde ca hoțul la drum de seară. Nici măcar nu am mai încercat să ne ducem să îl întoarcem din drum, că tot o făcusem de atâtea ori.

Te-ar mai interesa: Copilul tău a dezvoltat un tic? Iată care sunt cel...

Este ireal, eu aș face un film, o poveste care pusă cap la cap te face să nu mai ai încredere în omul de lângă tine. Ăsta o să fie următorul meu pas, o să pun toate aceste dovezi într-o carte cum l-am demascat pe Reghecampf și pentru amantă.

Vezi că a început urmărirea penală în Dubai. Acolo am totul cum a început, s-au făcut doi ani și am vrut să îmi angajez avocat. Amanta ta dispare și poate să facă pușcărie, iar tu ești nenorocit pe viață. Dar nu puteam să îi fac așa ceva, o ascundea, femeia cu cardurile, i-ai făcut ziua lui nevastă-ta te penalizez.

Te-ar mai interesa: Specialist în sănătate publică despre variola maim...

Și dacă mă mai căsătoresc de zece ori nu o să fac nenorocirile pe care le-a făcut Reghecampf.”, a spus Anamaria Prodan pentru realitateasportivă.net.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private