duminică, noiembrie 27, 2022

Anamaria Prodan, de urgență la spital. Scandalul de vineri se anunță mai grav decât s-a crezut

Vineri seara, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați într-un incident violent. Cei doi (încă) soți și-au împărțit pumni, picioare și palme, după o discuție pe care au avut-o.

Atât antrenorul lui Neftci Baku, cât și fosta parteneră au ajuns, la interval de 10 minute, la secția de poliție și ar fi depus plângeri penale pentru violență domestică.

Te-ar mai interesa: Această PLANTĂ curăță arterele și ajută la reglare...

Surse IPJ Ilfov susțin că tehnicianul ar fi prezentat urme de violență la nivelul feței, pe când femeia nu ar fi avut urme vizibile din care să reiasă că ar fi fost agresată.

anamaria prodan bataie

Sursa foto: spynews.ro

Anamaria Prodan, de urgență la spital. Scandalul de vineri se anunță mai grav decât s-a crezut

Totul ar fi pornit de la un demers al lui Reghecampf, care a mers la casa de la Snagov în încercarea de a purta o discuție cu fiul său din căsnicia cu femeia în cauză. În acel moment, fosta soție a lui Reghe a avut o criză de nervi și nu a dorit să îi permită tehnicianului să pătrundă în casă.

Deși Laurențiu Reghecampf părea cel mai „șifonat” din incidentul de vineri, iată că potrivit unor noi informații, nici Anamaria Prodan nu a scăpat de probleme.

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

Potrivit Spynews.ro, Anamaria Prodan ar fi ajuns și în această dimineață la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde i s-ar fi oferit îngrijiri medicale, urmând ca ulterior aceasta să meargă la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal în urma bătăii de vineri seară.

Mai mult, potrivit acelorași surse, Anamaria Prodan ar avea acum piciorul în ghips, după loviturile aplicate de către Laurențiu Reghecampf în urmă cu două zile. Totodată, impresara ar avea și mai multe vânătăi pe corp, iar brațul i-ar fi imobilizat.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

Cu toate că vineri a oferit o serie de declarații, iată că la acel moment, fiind vorba de adrenalină, durerile nu erau atât de mari, însă ulterior Anamaria Prodan ar fi început să se simtă din ce în ce mai rău și a mers la spital.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private