Sari la conținut

Anamaria Prodan sare în apărarea Evei Măruță: Nu te uita înapoi!

Eva Maruta
Sursa foto: Eva Maruta, facebook
Anamaria Prodan, mesaj pentru Eva Maruta

Anamaria Prodan, mesaj pentru Eva Măruță. Vedeta i-a transmis un mesaj de îmbărbătare fetiței în vârstă de opt ani.

Fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei  a fost pusă la zid în mediul online, după lansarea filmului „Tati Part-Time”, reprosându-i-se faptul că a fost aleasă doar pentru că e fiica părinților săi celebri.

Anamaria Prodan a simțit nevoia să sară în apărarea Evei Măruță.

Anamaria Prodan
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Anamaria Prodan, mesaj pentru Eva Măruță: Ești cea mai bună!

Într-o postare pe Instagram, Anamaria Prodan i-a transmis Evei să țină mereu fruntea sus și să se gândească la propria persoană, deoarece este important să fie sigură de faptul că este mereu cea mai bună în tot ceea ce face.

„Tu ești cea mai bună! Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta. Ochii, mintea și pașii doar înainte!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Anamaria Prodan a mărturisit că acum se iubește mai mult pe sine însăși. Iar procesul său de transformare a fost potențat de credința în Dumnezeu.

Recent, impresara a vorbit despre cât de mult au schimbat-o experiențele prin care a trecut și că a situațiile grele pe care le-a trăit anul trecut au sta la baza procesului său de transformare.

„Sunt mult, mult mai așezată. M-am apropiat mai mult de Dumnezeu, am început să mă iubesc și mai mult pe mine. În momentul în care uitasem pe mine și m-am concentrat mai mult pe alții cumva m-am pierdut”, a declarat ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel