duminică, noiembrie 27, 2022

Medicilor de la Spitalul Județean Constanța li se aduc acuze grave din partea rudelor unui pacient care a suferit un AVC. Potrivit soției acestuia, pacientul a fost lăsat pe targă unde a așteptat ore în șir.

De cealaltă parte, conducerea spitalului susţine că pacientul a fost monitorizat permanent şi a primit tratamentul de care avea nevoie.

Florentina Ali – soția pacientului: Soţul, pe la 13:30, a făcut accident vascular. Era cu ginerele în casă, la apartamentul lor, am chemat salvarea.

Te-ar mai interesa: Neti Sandu: Acești nativi vor intra la cheltuieli ...

Dr.Claudia Tatarici – purtător de cuvânt Ambulanța Constanța: A fost găsit un pacient care prezenta simptomatologie neurologică, a fost evaluat de către colegii noştri, i s-a administrat o perfuzie şi a fost transportat la Spitalul Judeţean.

Pe drum, starea lui s-a stabilizat. În Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul a fost plasat la un monitor cardiac. Familia reclamă că toate procedurile au durat prea mult.

​Florentina Ali – soția pacientului: Am încercat să vorbesc cu domnişoara medic de gardă care e, aşteaptă rezultatul de la CT. Am stat 3 ore şi ceva, am aşteptat să vină la CT.

Te-ar mai interesa: Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrot...

Pe fondul unor afecţiuni cardiace mai vechi, starea bărbatului s-a înrăutăţit.

Daniela Măgureanu – fiica pacientului: Aici stă de cel puţin 5 ore şi nu l-a băgat nimeni în seamă. Înainte să intre era bine, vorbea, începuse să se simtă mai bine. Acum nu mai este bine deloc., a declarat aceasta potrivit Observator News.

Florentina Ali – soția pacientului: Pur şi simplu nu i-au făcut nimic! A rămas cu perfuziile din ambulanţă. Situaţia i s-a agravat cumplit. Mişcările, mâinile şi picioarele, nu şi le poate controla. Nimeni nu îi face nimic.

Te-ar mai interesa: NU mai vrea să primească refugiați din Ucraina, do...

Anchetă la Spitalul Județean Constanța

De cealaltă parte, reprezentanţii spitalului spun că pacientul nu a fost pierdut din vedere niciun moment. Crina Kibedi – purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța: Pacientul a urmat un plan de investigaţii, inclusiv investigaţii imagistice, a fost evaluat clinic şi biologic. Până la primirea rezultatelor a fost în permanenţă monitorizat şi a primit tratament simptomatic.

Te-ar mai interesa: Această PLANTĂ curăță arterele și ajută la reglare...

Chiar şi aşa, conducerea unităţii medicale a anunţat că va face verificări pentru a vedea dacă cele reclamate de familia pacientului se confirmă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private