Categories: Ştiri sănătate

Andra, cumpăna vieții când a aflat că persoana cea mai importantă din viața ei are tumoare la rinichi:„Am plâns tot drumul. A fost operație grea”

Andra este fără doar și poate una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din țara noastră. Deși mereu discretă cu viața ei persoanlă, mai ales când vine vorba de părinții ei sau familia sa, de data aceasta artista a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Andra, invitată în cadrul podcastului FAIN ȘI SIMPLU, a vorbit pe larg de cumpăna vieții ei, pe care a traversat-o în urmă cu 17 ani.

Andra a fost recent invitată în cadrul podcast-ului „Fain și Simplu’, moderat de Mihai Morar, acolo unde a vorbit pentru prima dată despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Mai concret, este vorba despre perioada în care mama ei s-a operat de urgență în urma descoperirii unei tumori pe rinichi, despre care medicii credeau că se întinde și pe ficat. A fost operată de urgență și au urmat clipe de coșmar pentru îndrăgita artistă și familia ei.

Andra: mama avea o tumoare de 15 cm pe un rinichi

„În 2007 cred că s-a operat ea. Ea tot lua pastile de durere. Zicea că o doare mijlocul și la un moment dat ne-am dus să facem un set de analize. Am zis să facem și un ecograf. Când au văzut acolo analizele și ecograful, au zis că de urgență trebuie să mergem la Fundeni. Să se opereze rapid pentru că avea o tumoare de 15 cm pe un rinichi. Ei credeau că este extinsă și pe ficat. A fost așa o chestie…Doamne, foarte greu! Ne-am dus la Fundeni de dimineață. Ei au zis să se opereze de urgență”, a povestit Andra în podcastul Fain și Simplu, moderat de Mihai Morar.

Andra: A fost o operație grea de multe ore

Deși a fost o perioadă terifiantă, totul s-a terminat bine, iar acum se bucură de prezența mamei sale alături de frații ei și întreaga familie. Chiar și după 17 ani de la acea întâmplare, Andra recunoaște că a fost cea mai grea perioadă din viața ei, mai ales că medicii erau destul de rezervați în privința prognosticului.

„Eu am sunat, la 8 dimineața i-am sunat pe frații mei și la ora 14 erau în București toți. Am simțit că pot să împart durerea asta cu frații mei și că de asta e bine să fie mai mulți.

La bucurie toată lumea se adună, dar când e un moment așa de greu, să fii singuri la părinți e greu. Să nu poți împărții durerea aia că mama ta, se poate întâmpla ceva cu ea.

A fost o operație grea de multe ore. Eu a trebuit să plec la concert, am plâns tot drumul.”, a continuat Andra.

 

Recent Posts

Cum arată Salma Hayek, în costum de baie și nemachiată la 57 de ani. „Am crezut că sunt poze de acum 20 de ani”

Salma Hayek întâmpina vara într-un mod spectaculos. Celebra actriță a încântat privirile urmăritorilor săi cu…

9 minute ago

Câți ani de căsnicie trebuie să ai ca să primești pensie de urmaș și ce acte sunt necesare

Pensia de urmaș reprezintă un pilon esențial al sistemului de pensii din România, furnizând un…

38 de minute ago

Un medic român reamintește de un aliment uitat. Extrem de valoros, mai ales pentru diabetici

Printre alimentele bune pentru diabetici și nu numai, se numără și hrișca. Dr. Elena Păcuraru,…

o oră ago

Sâmbăta lui Lazăr: Ce nu ai voie să faci cu o zi înainte de Florii, e mare păcat!

Sâmbăta lui Lazăr marchează o zi importantă în calendarul creștin-ortodox, situându-se înaintea Duminicii Floriilor și…

2 ore ago

Horoscop 30 aprilie – 9 iunie. Marte în Berbec ne dă curajul să obținem tot ce ne dorim

Horoscop 30 aprilie - 9 iunie. Pe 30 aprilie 2024, Marte pășește în Berbec. Această…

2 ore ago

Petiție Declic pentru demiterea lui Rafila, după ce investigațiile Hotnews au expus cum primește fonduri de la companii farmaceutice

Petiție Declic pentru demiterea lui Rafila, după ce o investigație realizată de HotNews a scos…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancer ovarian