luni, octombrie 3, 2022

Andreea Bălan are o talie de viespe chiar și după două nașteri. Deși mulți consideră că este prea slabă, vedeta a vorbit despre stilul său de viață. Uite cum se menține în formă celebra cântăreață.

Andreea Bălan a dezvăluit că își poate menține silueta chiar și cu un consum zilnic de dulciuri, inclusiv la miezul nopții. Ea a precizat că își menține silueta cu prăjituri și ciocolată.

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 33 ani a rămas fără mâna dreaptă în u...

Secretul constă și în consumarea de lichide, dar și în activitățile cu efort interns, cum ar fi dansul sau sportul, a mai spus vedeta.

„Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții.

Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a povestit artista, potrivit Cancan.

Te-ar mai interesa: Ce să mănânci dacă ai peste 50 de ani. Întărește o...

Siluetă de invidia după două nașteri

La 38 de ani are o siluetă de invidiat chiar și după ce a dat naștere de două ori. Andreea a menționat că dintotdeauna s-a mențiunut la greutatea de 49 de kilograme.

Amintim că Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya.

După trei ani, cântăreața a devenit mamă pentru a doua oară, tot o fetiță. Clara Maria cântărea la naștere 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

Din nefericire, cântăreața a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici, potrivit aceleiași surse.

După cinci ani de relație și cinci luni de căsnicie, Andreea Bălan a pus punct căsniciei pe care a avut-o cu George Burcea, tatăl fetițelor sale. La începutul anului, artista a făcut dezvăluiri despre divorțul prin care a trecut.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus atunci cântăreața.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private