marți, iunie 15, 2021

Cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România a reușit să slăbească sănătos, 9 kilograme. Aceasta a urmat un regim alimentar relaxat și a făcut sport. Tipul de mișcare pe care ea îl preferă este

pilates.

Dacă în urma cu ceva timp, Andreea Esca avea 64 de kilograme, acum ea a ajuns la 55 de kilograme, la 1,62 m inălțime. Pentru a slăbi, vedeta susține că a renunțat la carbohidrați – adică nu a mai mâncat pâine, paste făinoase, pizza, produse de patiserie, dulciuri și, în plus, merge la masaje, informează dcnews.ro.

De 6 ani face pilates

Într-un interviu pentru o emisiune de la Pro Tv, prezentatoarea de știri a explicat că face pilates de mai bine de șase ani. Dar, mai mult decât atât, este mare amatoare de sport încă de pe vremea când era copil.

„Am făcut sport dintotdeauna,

de când eram copil și nu m-am lăsat niciodată, deci nu știu cum e să nu faci sport.

Pilates fac de foarte mulți ani, de vreo șase, și încă nu m-am plictisit. Îmi place foarte mult. Poate și pentru că, la fiecare doi ani, apare câte un aparat nou.

Îmi place pentru că aproape toate mișcările pe care le faci sunt pe o platformă. Stai cumva întins și nu mi se pare că îmi solicit prea mult coloana, ceea ce e important.

Senzația e că poți face mișcările mai ușor atunci când ești întins pe spate, decât atunci când stai în picioare”, a explicat vedeta.

Ultimele stiri

Parteneri