Sari la conținut

Andreea Mantea nu mai vrea să urmeze niciun tratament pentru boala de care suferă. mă las în mâna Divinității

Sursă foto: athiva doctorulzilei.ro

Andreea Mantea nu mai vrea să urmeze niciun tratament pentru boala sa. Andreea Mantea este recunoscută drept una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România.

Cu o prezență radiată și plină de carismă pe micul ecran, este admirată pentru profesionalismul și naturalețea sa. Cu toate acestea, în spatele strălucirii sale, Andreea se confruntă de ani buni cu probleme de sănătate, mai precis, cu o boală autoimună, diagnosticată acum ceva timp.

Decizia de a întrerupe tratamentul pentru boala autoimună

În ultimii ani, Andreea Mantea a trebuit să facă față unei boli autoimune care i-a adus numeroase dificultăți, fiind nevoită să ia zilnic câte 10 pastile pentru a ține sub control afecțiunea. Recent, prezentatoarea TV a făcut public motivul pentru care a decis să renunțe la tratamentul medicamentos. În loc să continue cu pastilele, Andreea a ales să se bazeze pe puterea divină, considerând că aceasta este cea mai înțeleaptă decizie pentru ea.

„Cred în Divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna Divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare. Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună. Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine”, a declarat prezentatoarea TV, la Fresh by Unica.

Deși conștientizează că această abordare poate părea neobișnuită sau chiar riscantă, vedeta a simțit că este calea cea mai potrivită pentru ea și a observat o îmbunătățire a stării sale de sănătate. Totuși, își asumă responsabilitatea și îndeamnă pe cei din jur să nu îi urmeze exemplul, subliniind că fiecare persoană trebuie să aleagă calea care îi convine cel mai bine în gestionarea propriei sănătăți.

În plus față de boala autoimună, Andreea a dezvăluit că se confruntă și cu diverse alergii alimentare, precum ceapa, cireșele și fructele de mare. Cu toate acestea, încearcă să își gestioneze condiția și să rămână activă și optimistă în ciuda provocărilor.

Realizarea obiectivului de pierdere în greutate

Pe lângă lupta sa cu problele de sănătate, Andreea Mantea a împărtășit și că a avut un obiectiv de a slăbi 15 kilograme, reușind să elimine 10 kilograme deja. Despre parcursul său în acest sens, Andreea a mărturisit că nu a ținut o dietă strictă, ci s-a concentrat pe adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Cu o abordare relaxată și fără presiune, vedeta își încurajează fanii să adopte obiceiuri alimentare sănătoase și să urmeze calea unui trai echilibrat.

„Păi ce… crezi că am dormit? În toată perioadă asta de când am zis din cele 14-16 kilograme nu mai știu exact câte au fost, am dat vreo 10, 9 pe acolo. Sunt dimineți și dimineți… când mă cântăresc și e diferență mare… cred că e reținere de apă, nu știu ce e. Dar nu mă grăbesc, sunt pe drumul cel bun și e bine. Nu țin dietă, ci pur și simplu încerc să mănânc sănătos. Dimineața avem voie să mâncam orice… chiar și slănină cu ceapă, da, apoi salate, grătar, mănânc cât mai sănătos.”, a spus Mantea pentru Ciao!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel