Sari la conținut

Andreea Raicu: „N-am putut să merg”. Ce a pus amprenta pe starea ei de sănătate

Foto: andreearaicu.ro

Andreea Raicu: N-am putut să merg. Ce a pus amprenta pe starea ei de sănătate

Andreea Raicu a vorbit despre falsitate, despre experiențele trăite și despre schimbarea pe care a trebuie să o facă după ce a realizat încotro se îndreaptă.

Andreea Raicu: „Era o discrepanță între ceea ce simțeam și ceea ce trăiam”

După ce a realizat că a fost falsă în fața publicului, fosta prezentatoare a reality-show-ului Big Brother de la Prima TV a dorit să facă schimbări.

Pentru a ajunge la persoana care este astăzi a trebuit să treacă prin multe situații, unele punându-și amprenta chiar asupra stării sale de sănătate.

În podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Raicu a povestit cum a reușit să se descopere pe sine. Călătoriile făcute în India, Țara în care a avut cele mai multe revelații la nivel spiritual a fost India, vedeta participând la mai multe cursuri susținute de tot felul de guru și psihologi.

Andreea Raicu: “Sunt o fiinta, care isi doreste sa traiasca liber si in adevar!”

Andreea a recunoscut că multă vreme ea a fost doar un produs de marketing. Vedeta a declarat că a făcut confuzie între imaginea de sine și stima de sine, iar când și-a dat seama cât de mult se mințea în fiecare zi a avut un real șoc.

Minciuna mă făcea să sufăr

„În India am descoperit că mă mințeam foarte tare, că eram fericită, că aveam cea mai frumoasă viață, ce se vedea din exterior. Acest produs de marketing… Mi-am dat seama că minciuna asta mă făcea să sufăr, pentru că era o discrepanță între ceea ce simțeam și ceea ce trăiam.

Asta a fost promisiunea față de mine. Nu este foarte ușor. De multe ori mă scoate din zona de confort, din toate condiționările cu care am venit. Poate fi destul de disconfortant pentru oamenii din jur. Unii te știu într-un anumit fel, te văd într-un anumit fel”, a povestit vedeta.

„Am descoperit că eram extrem de timidă, extrem de fricoasă, speriată…”

„Toată lumea vede imaginea asta a mea. Tot timpul impecabilă, dreaptă… Se spune că ajungi să te cunoști printre străini. Am descoperit că eram extrem de timidă, extrem de fricoasă, speriată de felul în care m-ar percepe oamenii. Mi-am dat seama că imaginea mea, tot ce aveam eu, era o mască fantastică.

Când am ajuns într-o colectivitate care habar nu avea cine sunt, m-am simțit ca un iepure de fricos. Nu știam dacă o să fiu acceptată sau nu. Era simplu să spun că lucrez în televiziune și atunci oamenii se repoziționau imediat”, este confesiunea făcută de Raicu pe YouTube.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel