joi, decembrie 9, 2021

De Anul Nou, Andrei și-a pus o dorință: să câștige campionatul de rugby! Mai e puțin până la retur și au șanse.
Andrei e super optimist. Iar acum urmează cantonamentul!
Andrei trepidează, nu mai are răbdare…își trage tricoul peste cap și vede umflătura aia ciudată de pe abdomen. N-a prea băgat-o în seamă și a crescut nefiresc.

Povestea lui Andrei Burdușel, elev în clasa a 11-a la Colegiul Național Sportiv Aurel Vlaicu, ne arată că și cei mai tineri și mai sportivi dintre noi pot fi loviți nemilos de una dintre cele mai crunte boli, atunci când ne așteptăm mai puțin. Andrei a fost diagnosticat in ianuarie 2017 cu rabdomiosarcom cu tumoră primară la nivelul mușchiului abdominal si cu metasteze pulmonare, hepatice și osoase. După ce în România nu i s-a dat nici o șansă, părinții au cheltuit toți banii de care au putut face rost, iar Andrei a început tratamentul la o clinică din Viena. Din păcate, a avut ghinionul să fie în cei 10% dintre bolnavii la care tratamentul clasic nu dă rezultate.

Te-ar mai interesa: Da, ouăle te pot ajuta să slăbești – iată ce...

Andrei urmează acum un tratament multi-modal care implică chimioterapie, target therapy (terapie țintită) și radioterapie.
Pentru prima oară din ianuarie, doctorul îndrăznește să se declare optimist. Noul tratament a început sa dea rezultate și este nevoie de continuarea lui. Urmează o intervenție chirurgicală complexă care presupune extirparea tumorii primare abdominale și a metastazelor hepatice. Postoperatoriu, continuarea chimioterapiei, a target terapiei și derularea unor sesiuni de radioterapie sunt foarte necesare.
La Viena, Andrei a ajuns la jumătatea drumului către salvare. Din păcate, familia a epuizat resursele financiare, în momentul în care mai este nevoie de 75.000 de euro!

Te-ar mai interesa: Ce se știe, mai exact, despre Omicron? Va deveni v...

CUM DONEZ?

Persoane fizice:
– plata online cu cardul prin intermediul platformei BCR Bursa Binelui
– prin ordin de plată sau depunere directă în contul asociației Hermes deschis la Raiffeisen Bank: RO57RZBR0000060014116844
– virare 2% din impozitul pe venit (termen 25 mai 2017)

Persoane juridice:
– prin contract de sponsorizare încheiat cu Asociația Hermes

DECLARAȚIA 200: HTTPS://GOO.GL/F8QKPG

CEREREA 230: HTTPS://GOO.GL/9AAQ2A

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri