Sari la conținut

Angajați din industria HoReCa, vaccinați la Hanu’ lui Manuc. Dr. Cătălin Cîrstoiu: „Vaccinarea, cea mai importantă armă în lupta cu acest virus ciudat”

Angajați din industria HoReCa, vaccinați la Hanu’ lui Manuc. Dr. Cătălin Cîrstoiu: „Vaccinarea, cea mai importantă armă în lupta cu acest virus ciudat”

În cursul zilei de luni, 26 aprilie, o echipa mobilă de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență București a mers astăzi la Hanu’ lui Manuc pentru a vaccina angajați din domeniul restaurantelor şi hotelier.

Este vorba despre patroni de restaurante, barmani, ospătari, bucătari, cu toții au venit să își facă prima doză de vaccin, în spranța că totul va reveni la normal și că își vor putea relua activitatea.

Foarte multe persoane, prezente la centrul mobil de vaccinare, au explicat că pandemia i-a afectat într-un mod neplăcut. Cei mai mulți dintre ei susțin că au copii mici acasă și au avut un nivel de trai extrem de greu.

Angajați din industria HoReCa, vaccinați la Hanu’ lui Manuc

Angajații sunt vaccinați într-un spațiu special amenajat și sunt vaccinate 30 de persoane pe oră. Oamenii completează formulare înainte de a intra și așteaptă timp de câteva minute până când le vine rândul și ajung în fața cadrelor medicale.

Până la ora 14.00 au fost vaccinate 80 de persoane. Vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer. Potrivit CNCAV, acțiunea va continua și în perioada următoare.

„Ne bucură faptul că echipele medicale de la Spitalul Universitar de Urgență București sunt implicate în procesul de vaccinare a angajaților din industria HoReCa. Echipele mobile de vaccinare de la SUUB au imunizat până acum sute de persoane din centrele rezidențiale și persoane nedeplasabile, la domiciliu.

În tot acest timp, vaccinarea continuă și la Centrul din cadrul spitalului Universitar, vaccinarea fiind cea mai importanta armă în lupta cu acest virus ciudat”, a declarat Prof. Univ. Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență București, potrivit contului de Facebook Ro Vaccinare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel