Sari la conținut

Angela Similea, șocul care i-a schimbat viața acum 20 de ani: „Am albit complet. A fost o luptă cumplită!”

Angela Similea
Sursă foto: NewsWeek
Angela Similea

Angela Similea și-a deschis sufletul și a povestit momentul care i-a schimbat viața acum 20 de ani, când a albit într-o singură zi. Momentul este marcat de decizia unicului copil de a se muta în Statele Unite. tât de mult a îndurerat-o ideea că va trăi departe de el, încât părul i-a albit complet într-o zi. Sorin Hilgen este rodul iubirii din cea de-a doua căsătorie a artistei, cu chitaristul Sorin Movileanu.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Sorin Hilgen decidea să părăsească definitiv România. A ales calea „visului american’, așa că s-a mutat în SUA, acolo unde locuiește, în proximitatea Boston, alături de soția lui și cei doi copii.

A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el

Angela Similea are o relație extraordinară cu fiul său și tocmai de aceea a fost foarte afectată atunci când Sorin a hotărât să plece din țară, pentru o viață mai bună în America.

„El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet… A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!”, povestea Angela Similea, citată de CanCan.

Angela Similea
Sursă foto: Angela Similea

Ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei

Fiul Angelei Similea activează în divizia IT a unei companii celebre și câștigă foarte bine, însă asta nu poate alina dorul de mamă.

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens.

Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult”, mai spunea Angela Similea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel