Sari la conținut

Angelina Jolie a uimit întreaga lume. Anunțul actriței americane

BRUSSELS, BELGIUM - JANUARY 31: US actress and the UN refugee agency UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees) Special Envoy Angelina Jolie and NATO Secretary General Jens Stoltenberg (not seen) hold a joint press conference ahead of their meeting in Brussels, Belgium on January 31, 2018. (Photo by Dursun Aydemir/Anadolu Agency/Getty Images)

După 21 de ani de serviciu, actrița americană Angelina Jolie și-a dat demisia din rolul de trimis special al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (Acnur), pentru că preferă să „lucreze altfel” și pe probleme umanitare mai ample.

„După 20 de ani de activitate în cadrul sistemului ONU, simt că este timpul să lucrez în mod diferit, interacţionând direct cu refugiaţii şi organizaţiile locale, a explicat actriţa într-un comunicat UNHCR, potrivit TheGuardian.

„Voi lucra acum cu organizații conduse de oameni cei mai direct afectați de conflict, care le oferă cea mai mare voce.”

„Angelina Jolie este de foarte mult timp un important partener umanitar al UNHCR. Suntem recunoscători pentru deceniile de serviciu, pentru angajamentul său şi diferenţa pe care a făcut-o pentru refugiaţi şi persoanele forţate să fugă”, a declarat Filippo Grandi, directorul UNHCR.

Angelina Jolie, una dintre cele mai emblematice fețe de la Hollywood, a efectuat peste 60 de misiuni pe teren de-a lungul anilor, valorificându-și celebritatea și cârligul ei media pentru a atrage atenția asupra situației refugiaților. Actrița a călătorit recent în Yemen și Burkina Faso cu ICNUR pentru a se întâlni cu persoanele strămutate.

Deși genetica Angelinei Jolie a fost amabilă cu ea, este un lucru cert că actrița știe bine să profite la maximum de trăsăturile pe care i le-a dat mama natură cu diferite trucuri de machiaj și păr. Credeți sau nu, mici detalii în aspectul lui Jolie o pot face să pară și mai sexy decât este deja, și de aceea le-am descifrat astăzi.

Citiți mai departe și descoperiți secretele de frumusețe ale Angelinei Jolie (unele pe care le-a mărturisit și altele pe care le-am detectat) și reproduceți-le în stilul dvs. pentru a vedea cum vă sporesc senzualitatea, scrie Glamour.

Machiaj alungit al ochilor

O constantă în aspectul frumuseții Angelinei Jolie este machiajul ochilor cu culori profunde și forme alungite, indiferent dacă poartă doar un contur proeminent de pisică sau smokey eyes care evidențiază forma de migdală a ochilor. De ce face asta? Tonurile de negru și gri vin și încadrează ochii și evidențiază culoarea lor, pe lângă cele fumurii ascendente, cum ar fi ochii foxy, care creează un efect de lifting foarte sexy.

Buze roșii

Studiile au arătat că rujurile roșii sunt mai atractive pentru oameni decât alte nuanțe. Actrița știu bine acest lucru și de aceea acest ruj face deja parte din look-ul ei semnat. Desigur, dacă vrei să arăți la fel de bine ca ea, folosește rujul roșu care ți se potrivește cel mai bine în funcție de tonul pielii tale și aplică-l corect pentru a-ți face buzele să arate și mai sexy.

Pometi proeminenti

O față armonioasă cu trăsături definite, precum cea a Angelinei Jolie, va fi întotdeauna atractivă și captivantă. Cheia pentru a realiza acest lucru este să plasați o culoare ușor mai închisă decât nuanța pielii în părțile pe care doriți să le „ascundeți” sau să pară mai mici și o culoare mai deschisă în zonele în care doriți să pară mai proeminente. Important este ca totul să se combine foarte bine, astfel încât să nu semene cu machiajul, ci cu dimensiunea trăsăturilor tale faciale.

Sprâncene înclinate

Este un pas infailibil pentru a crea un cadru sexy pe față. Tot ce trebuie să faceți este să definiți „vârful” sprâncenelor într-un unghi pentru a le face să pară puțin mai ridicate. Nu ar trebui să pară rotunjite, ci mai drepte, deoarece evocă sensibilitate.

Păr intens și voluminos

Una dintre cele mai sexy arme pe care o poate avea o femeie este părul ei. Este dovedit că un păr sănătos, cu volum, te va ajuta să radiezi. Așadar, pe lângă faptul că trebuie să folosiți produsele potrivite, vă recomandăm să apelați la o coafura în stilul Angelinei Jolie, cu bucle lejere la vârfuri.

Piele luminoasă

Potrivit dermatologului ei, Rhonda Rand, Angelina Jolie a început să aibă grijă de pielea ei încă de la o vârstă fragedă, fără a renunța la pași din rutina ei, cum ar fi protecția solară și utilizarea ingredientelor active care stimulează colagenul de pe față. Aceasta înseamnă că actrița nu trebuie să poarte prea mult machiaj și apare întotdeauna cu un ten frumos și îngrijit.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel