miercuri, septembrie 28, 2022

ANM avertizează: Frig și ploi abundente în aceste zone ale țării. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități de apă însemnate, valabilă de vineri până sâmbătă seara.

Potrivit ANM, zonele afectate sunt: Banat, Crișana, Maramureș, jumătatea de nord a Moldovei, nord-vestul Olteniei șilocal în Transilvania.

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

ANM transmite că vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp. Manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pe arii mai restrânse și în restul țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 12.09.2022 – 19.09.2022

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nordice, centrale și nord-estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, centrale și la munte, precum și în extremitatea de sud-est a țării, dar și local deficitar în sud-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Prognoza meteo pentru săptămâna 19.09.2022 – 26.09.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, notează Antena3.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26.09.2022 – 03.10.2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării.  Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile

Te-ar mai interesa: O tânără de 22 ani s-a sinucis din cauza bolii Lym...

Prognoza meteo pentru săptămâna 03.10.2022 – 10.10.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private