Sari la conținut

ANPC a închis pentru a doua oară în câteva zile Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar din Herăstrău

taverna racilor herastrau
sursa foto: wowbiz
Ce a descoperit ANPC în resturantul lui „Pescobar” din Herăstrău

ANPC a închis pentru a doua oară în câteva zile Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar din Herăstrău. Şeful ANPC Horia Constantinescu a mers în control şi a găsit nereguli grave, motiv pentru care a decis să pună din nou lacătul pe uşa restaurantului. 

Deşi în urmă cu câteva zile, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au pus lacătul pe uşa locaţiei pentru mai multe nereguli grave, între care alimente expirate sau depozitate în mod necorespunzător, păstrate în condiţii insalubre, proprietarul locaţiei – Paul Nicolau – cunoscut şi sub numele de Pescobar a decis să deschidă la doar câteva ore distanţă susţinând că a corectat toate problemele descoperite de ANPC şi că terasa funcţionează în condiţii perfecte.

În urma controalelor au închis de trei ori localul numai în această vară. În realitate însă, clienţii puteau fi găsiţi la mese. În urmă cu 2 zile, comisarii de la Protecţia consumatorului au închis şi restaurantul din Timişoara, dar şi pe cel din Snagov.

Nereguli la restaurantul lui Pescobar

Primul control din această vară a fost la începutul lunii iunie, când restaurantul a fost inchis temporar, după ce ANPC a găsit produse neconforme. Al doilea control s a terminat cu acelasi rezultat, închidere temporară. Dar tot pe hârtie. Iar recent, inspectorii ANPC au călcat din nou pragul localului. Au găsit zeci de kilograme de mâncare expirată, muşte în bucătărie şi rugină pe grătarele unde este preparată carnea.

În total, în doar câteva zile, inspectorii ANPC Au închis de două ori Taverna Racilor din Herăstrău, dar şi din Snagov şi Timişoara.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.