vineri, februarie 3, 2023

Un medic genetician este de părere că persoanele care refuză vaccinul anticoronavirus ar trebui, de asemenea, să renunțe la dreptul de a primi asistență medicală de specialitate, în cazul unei infectări. Astfel, antivacciniștii s-ar putea să întâmpine probleme în circumstanța unei infectări.

Antivacciniștii nu ar trebui să aibă acces la tratamentul din secțiile ATI, la ventilatoare și alte măsuri de urgență, în cazul în care se infectează, a declarat un membru al Consiliului de Etică din Germania  pentru ziarul german Bild, potrivit Deutsche Welle.

„Oricine refuză vaccinul fără să stea pe gânduri, ar trebui să aibă, chiar insist, mereu la el un document pe care să scrie: Nu vreau să mă vaccinez. Vreau să las lupta împotriva bolii  în grija altora! Vreau și ca în cazul, în care mă infectez, să las paturile de ATI și ventilatorul altor persoane!”, a declarat Wolfram Henn, genetician din Germania, pentru ziarul Bild.

Te-ar mai interesa: Horoscop 3 februarie. Astrolog: Urmează o zi plină...

Deși Henn susține orice întrebare legată de vaccin și le consideră justificate, acesta recomandă ca persoanele să se bazeze pe specialiștii care știu despre ce este vorba în legătură cu acest vaccin. Cercetătorii, la nivel mondial, au grăbit procesul și au sacrificii mari pentru a proteja siguranța populației.

„În curând, vor exista vaccinuri anticoronavirus clasice, precum cele de hepatită și gripă, care s-au dovedit a fi eficiente de miliarde de ani, de-a lungul timpului”, a afirmat Henn.

De asemenea, acesta a susținut că deciziile medicale nu ar trebui să fie lăsate în mâinile antivacciniștilor. Se pare că geneticianul a punctat acest lucru datorită recentelor manifestări din Germania. Numeroase persoane s-au alăturat pentru a lupta împotriva imunizării cu noul vaccin anti-COVID.

Te-ar mai interesa: Urolog: Apa care poate duce la apariția cancerului...

„Le recomand acestor persoane să împărtășească aceste teorii conspiraționiste cu asistentele medicale de la cel mai apropiat spital. Bineînțeles, după ce acestea abia au ieșit din tură și cu greu mai fac față secțiilor ATI suprasolicitate”, a relatat Henn.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private