luni, septembrie 26, 2022

Antiviralul natural cu efect imediat.Virozele respiratorii și gripa pot fi tratate cu produse naturale, extrem de eficiente și fără reacții adverse. Biosept capsule este alternativa naturală de tratament cu eficiență dovedită  în combaterea virozelor respiratorii.

Persoanele active, vârstnicii și copiii începând cu vârsta de 6 ani, pot apela la un tratament 100% natural de primă intenție cu acțiune antivirală și antiinflamatorie: BIOSEPT capsule.

Te-ar mai interesa: Tensiunea arterială. Numerele la care trebuie să f...

Remediul natural asociază plante medicinale care acționează sinergic crescând efectele antiviral, antiinflamator și antifebril, necesare pentru tratarea virozelor respiratorii.

Frunzele de măslin prin principiile bioactive conţinute actioneaza pe virusurile cauzatoare de infecţii respiratorii, cum sunt: virusul respirator sinciţial, rhinovirus, influenza, coxsackie virus şi virusul para-influenza de tip 3. 

Cercetătorii sugerează că principiile active din frunzele de măslin interacţionează cu proteinele din particulele virale  şi inhibă replicarea virusurilor care produc răceală, gripă şi infecţii respiratorii. De asemenea, stimulează fagocitoza, crescând răspunsul imun al organismului la infecţiile virale.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu pentru hipertensiune arterială...

Persoana cu viroza isi poate continua activitatea zilnica neintrerupt daca de la primele simptome foloseste Biosept capsule.

Antiviralul natural cu efect imediat. Copii peste 6 ani

Virozele respiratorii sunt cele mai frecvente afectiuni respiratorii ale copiilor.

Biosept capsule poate fi administrat ca tratament de primă intentie copiilor, începând cu vârsta de 6 ani, în cazul acestor afectiuni.

Compoziția 100% naturală, din plante medicinale precum frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, scoarță de salcie, cuișoare, recomandă Biosept capsule  în infecții respiratorii de tip viral însoțite de: rinoree, cefalee, dureri în gât, febră.  Reducerea intentisității simptomelor este prezentă încă de la primele administrări. 

Te-ar mai interesa: Declarații șocante! Dr. Streinu-Cercel rupe tăcere...

Acțiunea antivirală împiedică dezvoltarea virusurilor inhibând replicarea lor, iar efectul intens antiinflamator conduce la reducerea febrei, a disconfortului resimțit și al cefaleei.

În funcție de intensitatea simptomelor, se recomandă în primele 3 zile de la debut câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.

 Pentru copiii care nu agreează înghițirea capsulei, se poate goli conținutul acesteia și se amestecă cu o linguriță de miere, se omogenizează și se administrează ca atare. 

Te-ar mai interesa: Bolile de inimă: Factorul de risc „mai puter...

Antiviralul natural cu efect imediat. Adulți

Pentru virozele respiratorii, asocierea de plante medicinale cu acțiune antivirală și antiinflamatorie, antifebrilă s-a concretizat în Biosept capsule, 100% natural.

Frunzele de măslin, lichenul de piatră, mugurii de plop, scoarța de salcie și cuișoarele din compozitia Biosept capsule sunt  plante cu proprietăți antivirale și antiinflamatorii, demonstrate științific.

Frunzele de măslin conțin substanțe active care au  capacitatea de a penetra direct celulele infectate și de a opri replicarea virală, stimulând în același timp imunitatea.  La toate aceste proprietăți se adaugă și acțiunea antiinflamatorie.

Te-ar mai interesa: Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie: Tensiuni ...

Scoarța de salcie și mugurii de plop au efect antiinflamator puternic, antifebril, sudorific și antialgic. 

Lichenul de piatră este  antiinflamator și antiviral.

Cuișoarele au acțiune antivirală si antiinflamatorie datorită eugenolului din compozitie.

De-a lungul celor 10 ani de când există, Biosept capsule și-a demonstrat eficiența în peste 92% din cazurile monitorizate. Acest lucru a fost posibil pentru că are o compoziție complexă din cele mai eficiente plante cu acțiune anvirală și antiinflamatorie.

Persoana cu viroză respiratorie își poate continua activitatea zilnică neîntrerupt dacă folosește Biosept capsule încă de la primele semne.

Se administrează 3 x 2 capsule/zi ca doză de atac timp de 3 zile, apoi 3×1 capsule/zi timp de 4 zile.

 Este bine tolerat, nu provoacă reacții adverse sau efecte secundare, leziuni gastrice chiar și în cazul administrărilor repetate. 

Vârstnici

Virozele respiratorii sunt cauzate de numeroase tipuri și subtipuri virale, a căror apariție este favorizată de frig, umezeală, schimbări bruște de presiune și temperatură, ceață, vânt și aglomerația din spațiile închise. La o singură persoană pot fi intalnite 4-5 episoade de infecții respiratorii pe an.

Persoanele diagnosticate cu boli cronice de tipul celor respiratorii, cardiace, oncologice, renale sau diabet, suportă mai greu aceste condiții. Fiind vorba mai ales de persoane  în vârstă și cu boli cronice imunitatea  acestora este mult afectată.
Tot acest cumul de factori de risc duce la frecvența crescută a virozelor respiratorii, mai ales pentru categoria persoanelor în vârstă și cu boli cronice asociate.

Când vorbim despre viroze, antibioticele nu-și au rostul deoarece acestea nu acționează asupra virusurilor.

Recomandăm administrarea Biosept capsule 3 x 2 capsule/zi ca doză de atac timp de 3 zile, apoi 3×1 capsule/zi timp de 4 zile. Cura se poate repeta până la remiterea completa a simptomatologiei.

Este bine tolerat, nu provoacă reacții adverse sau efecte secundare, leziuni gastrice chiar și în cazul administrărilor repetate

Recomandări

– infectii acute de cai respiratorii superioare de tip viral (viroze respiratorii, gripa)

Contraindicații: 

Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate), in perioada de sarcina si alaptare şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private