miercuri, octombrie 27, 2021

Starea Ionelei Prodan s-a înrăutățit considerabil în ultimele ore, după o perioadă de câteva zile în care părea că este pe drumul cel bun.

Se pare că celebra interpretă de muzică populară are iar probleme

grave. Surse din Spitalul Elias susțin că interpreta de muzică populară se simte din ce în ce mai rău. Cadrele medicale sunt extrem de rezervate în privința stării sale de sănătate.

Anamaria Prodan nu a lipsit nici o clipă de lângă mama sa. Ea se ocupă până și de perfuzii. „Ionela Prodan nu-și revine! Dacă inițial s-a crezut că a depășit stadiul critic, în ultimele ore, totul s-a înrăutățit. S-a făcut o lună de când ea este la spital internată și tratamentele nu își fac efectul. Situația este disperată, iar familia și medicii încearcă tot posibilul pentru a o aduce la un stadiu cât de

cât normal”, au declarat surse din spital, citate de Wowbiz.ro.

S-a speculat că Ionela Prodan s-ar afla într-o situație extrem de gravă din cauza problemelor la ficat și pancreas. Alte surse susțin că, de fapt, cântăreața de muzică populară ar avea probleme cu inima. Familia ei nu a confirmat niciodată nicio ipoteză cu privire la boală de care suferă Ionela Prodan, mai scrie sursa citată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri