vineri, martie 24, 2023

Ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila a declarat joi că nu va exista discriminare între persoanele care s-au vaccinat şi pentru celelate categorii de pacienţi. El mai spune că în fiecare judeţ va exista un comitet de coorodonare a asistenţei medicale.

Anunț important pentru pacienții care au fost neglijaţi în pandemie. Rafila: „Încercăm această abordare”

Joi, Alexandru Rafila a vorbit din nou de situația spitalelor din România, subliniind că spitalele din România vor fi organizate în aşa fel încât să-i poată trata atât pe bolnavii de COVID, cât şi pe cei care suferă de alte boli.

Te-ar mai interesa: Medic: Cele mai bune și „cele mai proaste...

„Spitalele din România vor fi organizate în aşa fel încât să-i poată trata atât pe bolnavii de COVID, cât şi pe cei care suferă de alte boli” – spune ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila.

Zonă pentru pacienţi infectaţi cu COVID

„Încercăm această abordare în care spitalele din România, chiar şi cele multidisciplinare, să aibă o zonă pentru pacienţi infectaţi cu COVID, dar să poată să acorde asistenţă medicală spitalicească şi altor categorii de pacienţi, care, din nefericire, au fost neglijaţi în aceşti doi ani de pandemie şi de multe ori problemele serioase, inclusiv cele legate de mortalitate, au fost generate de lipsa de acces la servicii medicale, potrivit RRA.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ai intestinele pline de toxin...

Rafila: Asistenţă medicală şi pentru pacienţii COVID, dar şi pentru celelate categorii

Încercăm o echilibare a acestor lucruri, la nivelul fiecărui judeţ organizăm un comitet de coordonare a asistenţei medicale încât spitalele din judeţ să poată să ofere asistenţă medicală şi pentru pacienţii COVID, dar şi pentru celelate categorii de pacienţi care nu au niciun motiv să fie discriminaţi în ceea ce priveşte accesul la servicii de sănătate”, a declarat Alexandru Rafila.

Te-ar mai interesa: Atenție! Riști închisoare dacă mai rupi aceste PLA...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private