vineri, mai 27, 2022

Anunț pentru părinți! Testarea rapidă în unitățile de învățământ. Concluzia la care au ajuns autoritățile este optimistă.

Începând cu această săptămână se reia şi testarea rapidă, pe bază de salivă, a elevilor şi preşcolarilor. Peste 10 milioane de teste au fost distribuite în ţară şi mâine ar urma să ajungă la copii.

Ce grupe de vârstă sunt destinate?

Tot mâine, România recepţionează şi primul lot de 114.000 de doze pediatrice din vaccinul anti-COVID-19 destinat grupei de vârstă 5-11 ani. Administrarea propriu-zisă va începe de miercuri.

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...


3.300 de programări pe platforma online

Sunt deja peste 3.300 de programări pe platforma online. În rândul adulţilor şi adolescenţilor, ritmul vaccinării continuă să fie foarte redus, s-au făcut mai puţin de 13.000 de doze în ultimele 24 de ore, cele mai multe, 9.000, au fost boostere, în timp ce peste 1.670 de persoane au început o schemă nouă de vaccinare, potrivit RRA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private