Sari la conținut

Anunțul lui Kate Midddleton a luat pe toată lumea prin surprindere: „Îmi pare foarte rău”

Prințesa kate Middleton
Sursă foto: Getty Images
Vești despre kate Middleton

Din cuprinsul articolului

Kate Middleton nu poate participa la Trooping the Colour în acest an și a scris o scrisoare personală Gărzilor Irlandeze (pe care acestea au împărtășit-o pe Twitter) pentru a-și cere scuze că va lipsi. Scrisoarea este destul de scurtă, dar Prințesa de Wales a făcut o aluzie discretă la momentul în care ar putea reveni în lumina reflectoarelor.

După ce le-a mulțumit tuturor pentru munca depusă, Kate a scris: „Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului regiment, însă sper că voi putea să vă reprezint din nou pe toți foarte curând”.

Nu este chiar specific, dar oamenii interpretează cu siguranță folosirea expresiei „foarte curând” ca un indiciu că Kate ar putea reveni în lumina reflectoarelor mai devreme decât se aștepta.

După cum a declarat corespondentul regal șef al Newsweek, Jack Royston, pentru Sky News (via Express):

„Acum nu ar trebui să citim prea mult în asta, dar este o utilizare optimistă a limbajului. Ar putea fi tentant să credem că „foarte curând” înseamnă că va apărea la Trooping the Colour sâmbăta aceasta, asta ar fi cu siguranță foarte curând. Cred că ar fi, de asemenea, un pic cam prezumțios”.

un medic pune la indoiala diagnosticul lui kate
foto: retete si vedete

Kate Middleton s-ar simți mai bine

Acest lucru vine în contextul în care experta regală Katie Nicholl a declarat pentru Entertainment Tonight că Kate „tolerează” mai bine chimioterapia preventivă și că a fost „în oraș”.

„Cred că i-a fost greu la început”, a spus Nicholl. „Acestea sunt medicamente puternice pe care le ia, dar le tolerează mai bine și se simte mai bine.

Am primit rapoarte de la membri ai publicului că ea a ieșit în oraș. Am auzit de la anumite persoane că… este afară cu copiii. Acesta este un semn cu adevărat pozitiv”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel