sâmbătă, mai 30, 2020

Actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere după ce s-a spânzurat cu o curea, a anunțat Keith Boyd, şeriful din comitatul californian Marin. Acesta a precizat că abia peste câteva săptămâni va fi stabilită cu exactitate cauza decesului, potrivit CNN.

“Corpul domnului Robin Williams a fost găsit într-o poziţie uşor suspendată, cu o curea în jurul gâtului. Celălalt capăt al curelei era blocat între uşa închisă şi cadrul uşii”, a declarat şeriful Keith Boyd, care este şi adjunct al principalului medic legist din comitatul Marin, situat în statul american California.

Citește și:

Potrivit anchetatorilor, actorul avea tăieturi la încheietura mâinii stângi, iar în apropiere se afla un briceag. Pe vârful briceagului s-au găsit urme care păreau a fi de sânge uscat.
Actorul a fost văzut ultima dată în viaţă duminică la ora 22.30 (luni, 8.30, ora României), de soţia lui, care apoi a mers să se culce. Actorul a intrat în dormitorul lui la o oră încă necunoscută, iar soţia lui a părăsit locuinţa luni dimineaţă. Asistentul personal al actorului, preocupat că acesta nu răspundea, a pătruns în dormitorul acestuia luni la ora 11.45 (21.45, ora României) şi a găsit cadavrul, a precizat Boyd.
Concluziile preliminare ale anchetei arată că decesul actorului Robin Williams a fost cauzat prin asfixiere, după ce s-a spânzurat, într-un act suicidar. Autopsia este programată marţi (miercuri, ora României), iar cauza exactă a decesului va fi aflată peste câteva săptămâni.

Parteneri