duminică, mai 28, 2023

Actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere după ce s-a spânzurat cu o curea, a anunțat Keith Boyd, şeriful din comitatul californian Marin. Acesta a precizat că abia peste câteva săptămâni va fi stabilită cu exactitate cauza decesului, potrivit CNN.

„Corpul domnului Robin Williams a fost găsit într-o poziţie uşor suspendată, cu o curea în jurul gâtului. Celălalt capăt al curelei era blocat între uşa închisă şi cadrul uşii”, a declarat şeriful Keith Boyd, care este şi adjunct al principalului medic legist din comitatul Marin, situat în statul american California.

Te-ar mai interesa: Dietă Oprah. Vedeta este de nerecunoscut după ce a...

Potrivit anchetatorilor, actorul avea tăieturi la încheietura mâinii stângi, iar în apropiere se afla un briceag. Pe vârful briceagului s-au găsit urme care păreau a fi de sânge uscat.
Actorul a fost văzut ultima dată în viaţă duminică la ora 22.30 (luni, 8.30, ora României), de soţia lui, care apoi a mers să se culce. Actorul a intrat în dormitorul lui la o oră încă necunoscută, iar soţia lui a părăsit locuinţa luni dimineaţă. Asistentul personal al actorului, preocupat că acesta nu răspundea, a pătruns în dormitorul acestuia luni la ora 11.45 (21.45, ora României) şi a găsit cadavrul, a precizat Boyd.
Concluziile preliminare ale anchetei arată că decesul actorului Robin Williams a fost cauzat prin asfixiere, după ce s-a spânzurat, într-un act suicidar. Autopsia este programată marţi (miercuri, ora României), iar cauza exactă a decesului va fi aflată peste câteva săptămâni.

Te-ar mai interesa: World Doctors Orchestra concertează la Ateneul Rom...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private