joi, iulie 29, 2021

Apa de mare, cel mai bun remediu pentru acnee.Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu pielea ta când mergi la plajă. În afară de obținerea unui bronz frumos, pielea este afectată în profunzime. Așadar, dacă tu crezi

că o baie în mare este doar pentru plăcere, te înșeli.

Ce se întâmplă cu pielea ta când ești expus la apa din Marea Neagră sau Ocean?

Când mergi la plajă, pielea ta va suferi cu siguranță unele modificări. Apa sărată poate fi de fapt o binecuvântare pentru piele, deoarece te poate ajuta să elimini toxinele care nu sunt eliminate în mod firesc zilnic. Deci, apa sărată permite porilor să se să se dilate un pic mai mult, ceea ce permite o curățare mult mai profundă.

Apa de mare, cel mai bun remediu pentru acnee. Ce beneficii poate oferi apa sărată pentru pielea ta?

Acum, că știi

că înotul în apă sărată este de fapt destul de sănătos pentru pielea ta, hai să examinăm exact ce poate face pentru tine.

Poate ajuta acneea?

Dacă te numeri printre persoanele care suferă de acnee, o baie în mare ar putea fi de fapt cel mai bun remediu. Când apa sărată atinge pielea feței, porii tăi începe să se dilate. Acest lucru va permite apei să se scurgă și va elimina de fapt toxinele care vă pot provoca acnee. Aceasta este o modalitate gratuită de a te ajuta să scapi de acnee inestetică, iar tenul tău va căpăta un aspect proaspăt și luminos, notează ecostinger.com.

Ce se întâmplă cu grăsimea

de pe pielea mea?

Pielea, în mod natural, produce sebum, o substanță grasă, alcătuită din mai multe tipuri de lipide, secretată de glandele sebacee care protejează pielea față de agresiunea factorilor nocivi din mediul extern. Acest ”ulei”este în general normal la majoritatea oamenilor. Singura problemă a pielii uleioase este aceea că poate duce la puncte negre, cosuri și alte forme de iritare. Din fericire, apa sărată va elimina acest strat de ulei de pe piele. Când stratul respectiv de ulei este eliminat, pielea ta va putea respira liber.

Apa sărată ajută și pielea moartă?

Apa sărată

ar putea fi o modalitate excelentă pentru a primi o curățare gratuită a pielii. Apa sărată va îndepărta pielea moartă și poate reduce mâncărimile pielii pe care le-ați putea avea în acele zone.

De ce apa cu sare este atât de eficientă pentru curățarea pielii?

Apa sărată este bogată în minerale precum: sulf de magneziu cu potasiu. Aceste minerale sunt esențiale pentru pielea ta și te pot ajuta să îți păstrezi pielea cât mai curată.

Așadar, în timp ce înotul în mare ar putea părea că este doar un moment de distracție, există mai multe beneficii. Apa sărată acționează ca un gel de duș

pentru piele, iar cea mai bună parte este că este gratis. Dacă ești predispus la lucruri precum iritații, acnee, coșuri, piele moartă sau piele grasă, veți fi încântat să știți că o simplă baie în mare aduce beneficii majore pielii tale.

Ultimele stiri

Parteneri
Ai gasit o seringă participantă la tombola. Click pe ea pentru a o colecționa.