sâmbătă, iunie 25, 2022

Din fericire, există aparate-minune care „șterg” de la celulită, până la cicatrici sau vergeturi. Terapia cu lumină roșie e ultima găselniță, alături de aparatul „5 în 1”,
ce arde 900 de calorii în 30 de minute

Pe lângă arsuri și creșterea riscului de melanom, expunerea prelungită la soare accentuează ridurile și alte semne ale îmbătrânirii. Industria frumuseții a evoluat însă, în ultimii ani, și oferă tratamente ce șterg aproape orice defect, în special inestetica celulită. Vă prezentăm un top al celor mai eficiente.
1. Patul cu infraroșu, mai eficient ca botoxul
Acneea și „gropile” pe care le lasă pe față formele ei severe, roșeața, petele, cicatricile, ridurile sau celulita pot fi corectate fără injecții sau laser, cu un aparat care există de un an și în România. Sute de persoane, printre care și bărbați au apelat la terapia cu lumină roșie, ce stimulează în mod natural producția de colagen, substanța care face pielea să pară mai „plină”.
Timp de 20 de minute, pacientul se expune ca la solar cu fața chiar sub aparat, purtând ochelari de protecție. Odată pornit, aparatul umple camera cu lumină roșie, a cărei utilitate a fost demonstrată inițial de cercetătorii de la NASA.
Tratamentul cu Omnilux Revive nu e dureros și nici iradiant, iar la finalul ședinței, e posibil să simțiți doar o ușoară senzație de amețeală, spun medicii cu experiență în utilizarea lui. În funcție de tipul problemei, sunt recomandate între trei și 20 de ședințe. „Aparatul are indicație și în potențarea efectelor tratamentelor laser sau injecțiilor cu acid hialuronic, caz în care sunt necesare trei ședințe. Pentru rejuvenare, corectare riduri, pori dilatați, pete, acnee medie sau cicatrici ale acesteia, sunt necesare până la 20 de ședințe. Însă după trei-patru ședințe, pacientele spun deja că degeaba se încruntă că nu mai văd riduri”, spune medicul dermatolog Lucian Russu.
Tratamentul se recomandă inclusiv în keratozele, vitiligo, carcinoamele și verucile prvocate de virusul HPV, iar o ședință costă 80 de lei.
2. Liftingul care te scapă de celulită fără vânătăi
Tratamentul Dermocell este printre cele mai eficiente metode de combatere a aspectului de „coajă de portocală”. Microcirculația sângelui e stimulată cu 200%, iar astfel,  pungile de grăsime de sub piele, vinovate de apariția celulitei se descompun. Comparativ cu alte terapii, Dermocell oferă rezultate într-un timp mult mai scurt, după câteva ședințe, și nu e agresiv cu țesuturile, care nu vor suferi de vânătâi.
3. Coaja de portocală, tratată fără recidive
O terapie ce combină patru tratamente în unul singur – împachetare cu parafango, drenaj limfatic, ultrasunete și lumină infraroșie – controlată de la un computer, face ca celulita să dispară și să nu se mai întoarcă niciodată. Efectul de combatere a recidivei  a fost demonstrat în urma unor studii clinice. În urma acestora, s-a dovedit că probabilitatea reapariției celulitei după tratamentul cu Space Slim e mai mică de 5%. Cum acționează concret aparatul: accelerează drenajul limfatic, iar radiațiile infraroșii stimulează direct stratul profund al pielii, accelerând arderea grăsimii. Ultrasunetele distrug și ele depozitele adipoase și stimulează producția colagenului.
4. Vibrosauna, aparatul 5 în 1 
Saună, masaj, aer ionizat, aromaterapie și muzică, toate aceste elemente se regăsesc într-un singur aparat,  care te ajută să arzi 900 de calorii în 30 de minute. Efectele vibrosaunei pot fi amplificate prin împachetări concomitente cu fango marin, un tratament pe bază de nămol marin, îmbogățit cu alge, printre care și spirulină, camfor și hamei, recunoscute pentru efectele de combatere a celulitei și eliminare a toxinelor.
5. Velashape, revelația de la Hollywood
O soluție de remodelare corporală care nu implică bisturiul, Velashape e metoda preferată a starurilor de la Hollywood, fiind aprobată și de Agenția Americană a Medicamentului. Aparatul-minune are la bază trei terapii, care reprezintă standardul de aur în materie de înfrumusețare: lumină infraroșie, drenaj limfatic și radiofrecvență. Acționează atât la nivelul straturilor superficiale ale pielii, cât și la nivelul celor mai profunde, determinând scăderea depozitelor de grasime și subțierea circumferinței. Vacuumul și masajul pun sângele în mișcare și stimulează producția de colagen. Terapia nu este invazivă și nu necesită timp de recuperare. Se efectuează o ședință pe săptămână, timp de 6 săptămâni, perioadă în care se pierd cam 8-10 cm.
6. Vergeturile, atacate cu laserul
Apar cel mai frecvent în adolescență sau în tinerețe, cu precădere în rândul gravidelor. Printre cauzele acestora se numără factorii genetici, modificările hormonale (de la vârsta pubertății, sarcină) sau cele provocate de anumite boli, creșterile bruște în greutate și dieta dezechilibrată. Striurile inestetice ale pielii pot fi tratate cu două tipuri de lasere: CO2 SmartXide și Erbium – care fac un peeling profund al pielii, și cu ajutorul fototerapiei Collagen Therapy Bed, care stimulează sinteza de colagen. Vergeturile pot fi „șterse” și cu ajutorul unor soluții injectabile.

Te-ar mai interesa: Povestea femeii care s-a căsătorit cu o păpușă de ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private