Sari la conținut

Aparatul care îți arată vârsta reală a tenului. Dr. Juravle: E un instrument valoros care ne ajută să recomandăm cele mai eficiente tratamente anti-îmbătrânire

Moduri prin care să atenuezi apariția ridurilor
Sursa foto: Arhiva Doctorul Zilei
Produsele cosmetice care pot deshidrata pielea, precum gelurile de curățare abrazive și exfoliantele trebuie evitate.

Din cuprinsul articolului

Poți afla vârsta reală a tenului tău cu ajutorul celui mai avansat sistem de imagistică estetică. VISIA – Analiza tenului cu inteligență artificială. Este cea mai avansată metodă imagistică pentru analiza tenului, singura modalitate de a evolua obiectiv rezultatul tratamentelor faciale, dar și singura analiză ce poate prevedea cum va îmbătrâni chipul nostru.

Analiza imaginilor captate folosește de asemenea tehnologie avansată pentru a trage concluzii despre dezechilibre cromatice la nivelul pielii (pete), riduri, pori, textură, dar și despre felul cum urmează să se comporte tenul în anii următori, reușind chiar să realizeze o previziune a modului în care va îmbătrâni chipul până la vârsta de 80 ani!

„Acum avem posibilitatea să ne cunoaștem tenul așa cum nu am mai făcut-o până acum. Detaliile oferite de această analiză sunt impresionante, putem vedea cu precizie fiecare por, fiecare imperfecțiune a tenului și modul în care „răspunde” la diferite tratamente faciale.
Astfel, VISIA este un instrument de autocunoaștere a tenului foarte valoros care ne oferă posibilitatea să luăm măsuri din timp pentru a limita sau preveni efecte nocive ale fotoîmbătrânirii.

Tehnologie NASA

Pe de altă parte este un instrument valoros pentru terapeuții skincare care primesc o analiză obiectivă a tenului și recomandări de tratamente în funcție de acești parametri unici ai fiecărui pacient. În plus, acest instrument ne ajută să vedem dacă și cum au influențat tratamentele pe care noi le-am făcut, calitatea tenului.

Pentru o analiză cât mai detaliată, noi adăugăm și analiza tenului prin bioimpedanță, care ne dă referințe despre paramentri precum gradul de deshidratare, elasticitatea, tonusul pielii, etc”, spune Dr. Florin Juravle.

Aparatul care te ajută să-ți cunoști tenul așa cum nu ai mai făcut-o până acum se regăsește la Clinica Statera, la Dr Florin Juravle, chirurg estetician. Visia este complet neiradiantă, folosește tehnologie NASA și analizează folosind tehnologie AI (artificial intelligence).

Echipamentul folosește tehnologii avansate printre care IntelliFlash®️ de la Canfield Scientific care foloseste lumina ultravioletă cross-polarizată pentru a capta și măsura detaliile de la suprafața pielii, dar și de sub piele. De asemenea, tehnologia RBX®️ oferă o vizualizare mult rafinată a melaninei și leziunilor vasculare de sub suprafața pielii: cuperoza, vinișoare, hiperpigmentări, melasmă, procese inflamatorii și alte asemnea probleme ale pielii.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: