luni, septembrie 26, 2022

Apelul unui medic pediatru român către ministrul Sănătății: „Vaccinarea la copii nu are nicio justificare medicală/ Consecințele pot fi deosebit de grave pe termen mediu si lung”.

Damian Baciu este un medic pediatru din Brașov, cu specializare în vaccinologie obținută în Franța, probabil singurul medic din România având aceasta specializare. Dr. Baciu a adresat un apel ministrului Sănătății prin care cere cu argumente renunțarea la vaccinarea copiilor.

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic somnifer natural. Efect imediat...

Redăm mai jos apelul integral al medicului Damian Baciu, apel publicat pe contul său de Facebook.


Apelul unui medic pediatru român către ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă

„Buna ziua D-na Ministru !

Ma adresez d-stra in calitate de medic pediatru cu atestat universitar in Vaccinologie.

Urmare a exprimarii tot mai frecvente in spatiul public a dorintei si nerabdarii de a extinde vaccinarea anti-Covid 19 si la esalonul pediatric (dr. Craiu M., dr. Rafila A., dr. Maler B. …), ma consider indreptatit sa fac apel la d-stra, in speranta intelegerii acestei actiuni.

Voi detalia putin continutul acestui apel ca lucrurile sa fie in final cat se poate de clare.

Produsele folosite pentru imunizare sunt in curs de TESTARE pentru inca 2 ani. Au fost elaborate in cateva luni, desi etapele de parcurs dureaza in mod obisnuit minim 7 ani. Aceste produse NU AU APROBARE DE PUNERE PE PIATA ! Producatorii si-au declinat orice responsabilitate legata de efectele adverse pe termen scurt, mediu, sau lung. Unele produse nici nu se pot numi vaccinuri; ele vizeaza inducerea modificarilor genetice in organismul primitor (Pfizer, Moderna). Acest fenomen NU EXISTA in lumea vie !

Te-ar mai interesa: Declarații șocante! Dr. Streinu-Cercel rupe tăcere...

Este un EXPERIMENT GENETIC (GENIC) efectuat pe fiinte umane.

In acest moment, dupa 5-6 luni de la debutul campaniei de „vaccinare”, nu se poate afirma ca produsele experimentale utilizate impiedica semnificativ circulatia virusului. Afirmatiile repetate ca vaccinul este eficient si sigur NU AU SUPORT STIINTIFIC REAL! Exista statistici care arata ca numarul deceselor Covid 19 este acelasi si in cazul celor vaccinati si al celor nevaccinati. S-a recunoscut ca persoanele vaccinate pot face boala si pot transmite virusul.

Te-ar mai interesa: Înțepătura de albină poate fi mortală. Dr. Mihail ...

Populatia pediatrica, in contextul acestei viroze, NU prezinta pericol epidemiologic, sau patologic.

Toate afirmatiile exprimate aici sunt sustinute de numeroase luari de pozitie ale unor personalitati competente in domeniile care vizeaza acest episod patologic: vaccinologie, epidemiologie, imunologie…, pe care cu siguranta le cunoasteti.

Vaccinarea la copii nu are nicio justificare medicală/ Consecințele pot fi deosebit de grave pe termen mediu si lung

In acest context consider cel putin nejustificata propaganda pro-vaccinare ! Extinderea vaccinarii la copii este un lucru CARE NU TREBUIE SA SE INTAMPLE, pentru ca nu are nicio justificare medicala, iar consecintele pot fi deosebit de grave pe termen mediu si lung, fiind vorba de modificari genetice ale organismului primitor. Nu mai putin important este ASPECTUL ETIC in cazul efectuarii de experimente genetice pe copii!

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu pentru hipertensiune arterială...

Sustin renuntarea la testarea copiilor in scoli. Nu folositi testarea, vaccinarea si pasaportul ca pretexte pentru impunerea unor restrictii discriminatorii!

Multumesc pentru atentie! Cu deosebita stima dr.Baciu Ghe.Damian.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private