miercuri, august 5, 2020

Casa Judeţeană de Pensii Bihor a anunțat, marți, că poate distribui pensionarilor îndreptăţiţi 387 de bilete de tratament pentru seria a 12-a.

Biletele se vor putea folosi începând cu data de 4 septembrie şi vor fi valabile pentru următoarele staţiuni: Băile 1 Mai, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Ocna Şugatag, Olăneşti, Sângeorz, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Tinca, Turda, Tuşnad, Vatra Dornei şi Venus.

Citește și:

Acestea pot fi ridicate de la sediul Casei Judeţene de Pensii zilnic, de luni până vineri (luni între 8.30 și 18.30, marți, miercuri, joi între 8.30 și 16.30, vineri între 8.30 și 14), până cel târziu miercuri, 28 august, ora 14. Redistribuirea biletelor neridicate se va face joi, 29 august de la ora 8.

Biletele pentru tratamentele balneare pot fi ridicate de titular sau de alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament.

Citește și:

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii august 2019 (copie şi original) sau adeverinţa eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei şi biletul de trimitere, formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).

Parteneri