sâmbătă, februarie 27, 2021

Supranumită și „Zeiţa fără vârstă“, Lure Hsu, o femeie din Taiwan a devenit celebră în mediul online, după ce sora ei, Sharon (35 de ani), care este actriţă, a publicat pe Facebook o imagine cu ea, alături de urări cu ocazia împlinirii a 40 de ani.

Fanii actriţei au fost de-a dreptul uluiţi de vârsta surorii sale şi de aspectul său incredibil de tineresc.    Într-un interviu pentru revista „Friday“, Lure a dezvăluit secretele de top care au ajutat-o să se menţină într-o asemenea formă, precizând că mănâncă multe legume şi bea foarte multă apă.

Într-un interviu pentru revista „Friday“, Lure a dezvăluit secretele de top care au ajutat-o să se menţină într-o asemenea formă, precizând că mănâncă multe legume şi bea foarte multă apă.

Femeia spune că hidratarea este de departe cel mai important aspect. De asemenea, Lure a explicat că se ţine departe de băuturile cu zahăr şi bea o ceaşcă de cafea neagră în fiecare dimineaţă.


Când vine vorba de dietă, Lure este o fană a preparatelor vegetariene, iar varza chinezească e preferata ei. Consumă în general mâncare uşor aromată şi evită sosurile picante. Ea sfătuieşte să renunţăm la alimentele grase şi să consumăm cât mai puţină carne şi mai multe alimente bogate în proteine şi fibre, iar sportul nu trebuie să lipsească din „meniu“.

Lure le recomandă femeilor să îşi hidrateze pielea în fiecare zi, pentru că odată ce pielea are suficientă apă, nu mai aveţi de ce să îngrijoraţi în legătură cu îmbătrânirea şi apariţia ridurilor.

„Hidratarea este extrem de importantă, ea încetineşte procesul de îmbătrânire şi reduce apariţia liniilor fine şi a altor probleme ale pielii“, a declarat Lure citată de The Independent.

Crema de protecţie solară joacă un rol important în aspectul proaspăt al femeii: „Pentru a vă menţine pielea sănătoasă, soarele este foarte important, dar nu expunerea excesivă, mai ales în timpul verii. Chiar şi atunci când soarele nu este puternic, ar trebui să folosiţi protecţie solară deoarece pielea atinsă de soare este mai uscată şi face mai uşoară apariţia unor pete şi a liniilor fine.“

În plus, Lure ia suplimente nutritive în fiecare zi, inclusiv pilule de vitamina C şi colagen, pentru a menţine strălucirea pielii.

Ultimele stiri

Parteneri