miercuri, februarie 8, 2023

Ar fi încercat să se sinucidă. Un fost deputat, în stare foarte gravă la spital. Medicii au făcut eforturi să-l readucă la viață prin manevre de resuscitare.

 

Răzvan Rotaru, fost deputat, a fost găsit în camera sa în stare de inconștiență de către mama sa. Femeia a sunat la 112 iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical.

Cadrele medicale au făcut eforturi și, într-un final, au reuşit să-l readucă la viaţă pe fostul deputat după ce l-au resuscitat. Ulterior l-au transportat la spital.

Te-ar mai interesa: Un medicament luat frecvent de oameni ar putea cre...

„La UPU a fost adus, în stare de inconștiență, un bărbat în vârstă de 45 de ani, căruia i s-a făcut rău după ingestia unor medicamente. A primit îngrijiri medicale în UPU, fiind transferat la Neurologie pentru consult interdisciplinar.

A fost solicitat și consultul medicului de garda de la Medicină Internă, care a decis să interneze pacientul. Până își va reveni din starea de inconștiență, se află în grija medicilor din ATI I“, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean Gorj citați de Adevărul.ro.

Fostul deputat se afla la locuința părinților din localitatea Polovragi, când a avut loc incidentul. Răzvan Rotaru a fost deputat din partea PPDD și trăiește acum în București.

Te-ar mai interesa: Medicul Radu Zamfir: Acestea sunt simptomele cance...

În prezent, fostul deputat Răzvan Rotaru se află internat în secţia ATI la spital. Din primele informaţii, fostul deputat Răzvan Rotaru ar fi înghiţit mai multe pastile încercând să-şi pună capăt zilelor.

La spital au ajuns şi poliţiştii, fiind deschis dosar penal, potrivit RomâniaTV.net.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private