miercuri, decembrie 7, 2022

Aflat în plin scandal de divorț și certuri cu Anamaria Prodan, antrenorul Laurențiu Reghecampf se confruntă și cu o dramă persoanlă. Cea mai importantă femeie ce îl iubește necondiționat a trecut prin clipe extrem de grele, fiind diagnosticată cu un cancer mamar.

„A făcut chimio, am operat-o”

Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care mama lui se confruntă.

„Mama e foarte bine, a făcut chimio. Am operat-o la sânul stâng, sper să terminăm luna asta. I-a descoperit un cancer mamar, s-a întins puțin și la ganglioni. Stă la Snagov, la mine la fermă, e bine.”, a declarat antrenorul, în podcastul găzduit de Cătălin Măruță.

Te-ar mai interesa: Cea mai tristă știre din România. O treime dintre ...

Antrenorul a mărturisit că femeia a fost foarte supărată din cauza reacțiilor pe care Anamaria Prodan le-a avut în spațiul public, după anunțul divorțului:

„Este foarte supărată pe Ana pentru discuțiile pe care le face. A stat numai cu noi în casă de când a murit tata. E surprinsă, e supărată, știe adevărul și nu acceptă asta.”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului amintit.

Anamaria Prodan despre fosta ei soacră

„Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su! Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la trei şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan, într-o emisiune de televiziune în urmă cu circa trei ani, despre soacra sa.

Te-ar mai interesa: Adrian Mutu: „Pe Sandra am pus ochii când av...

Ce este cancerul mamar?

Cancerul mamar este o boală în care celulele din sân cresc fără control. Există diferite tipuri de cancer de sân. Tipul de cancer de sân depinde de celulele din sân care se transformă în cancer.

Cancerul de sân poate începe în diferite părți ale sânului. Un sân este alcătuit din trei părți principale: lobuli, canale și țesut conjunctiv. Lobulii sunt glandele care produc lapte. Conductele sunt tuburi care transportă laptele la mamelon. Țesutul conjunctiv (care este format din țesut fibros și gras) înconjoară și ține totul împreună. Majoritatea cancerelor de sân încep în canale sau lobuli.

Te-ar mai interesa: Zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși! ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private