Sari la conținut

Arnold Schwarzenegger dezvăluie cum a trecut pe lângă moarte după o operaţie ratată: „Mi-au spus că au făcut o greşeală şi au perforat…”

Schwarzenegger, despre eroarea medicală
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
dezvăluiri cutremurătoare făcute marele actor

Celebrul actor de origine germană Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că era să moară după cea de-a treia operaţie pe cord deschis, o înlocuire de valvă efectuată chiar înainte de filmările pentru „Terminator: Dark Fate” (2019).

Într-un nou videoclip pe YouTube, fostul guvernator al Californiei îşi aminteşte că s-a trezit după operaţie şi i-a auzit pe medici avertizându-l că procedura a provocat o hemoragie internă: „Mi-au spus că nu au planificat deloc acest lucru. Mi-au spus că au făcut o greşeală şi au perforat peretele inimii şi că au trebuit să mă deschidă rapid pentru a-mi salva viaţa. A fost înspăimântător”.

Starul de la Hollywood dezvăluie că şi-a revenit cu greu după operaţie. „A fost un dezastru. Am trecut printr-o catastrofă”, a explicat actorul, potrivit News.ro.

Arnold Schwarzenegger a luptat pentru a se însănătoşi: „Arătam ca un imbecil pe coridoare, dar doctorul mi-a spus că trebuie să-mi întăresc plămânii pentru că puteam muri dacă făceam pneumonie”.

Citeste si:

Actorul în vârstă de 76 de ani rămâne foarte activ în film şi televiziune, prezentând recent serialul „Fubar” pe Netflix şi un documentar despre cariera sa. De asemenea, şi-a lansat o carieră de influencer în domeniul bunăstării cu un newsletter.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.