sâmbătă, decembrie 10, 2022

Părintele Arsenie Boca, supranumit Sfântul Ardealului, ar fi făcut câteva profeții despre un cutremar mare care urmează să lovească România.

Două măicuțe care au avut ocazia să îl întâlnească personal pe părintele Arsenie Boca au relatat câteva profeții uluitoare ale acestuia despre cutremur.

”Ne-a mai spus ca o sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri”, este una dintre profeții, potrivit spuselor măicuțelor.

Te-ar mai interesa: Nu-ți mai vopsi părul. Medic: Risc mare de a dezvo...

”Un cumnat, Ovidiu, a fost inchis, pe vremea lui Ceausescu, pentru trecerea frauduloasa a granitei. Am fost cu sora mea, Nela, la Parintele Arsenie ca sa-i spunem.

Parintele ne-a zis: „Sa-i para bine ca n-a fost puscat“. Apoi s-a intors catre lume si a zis: „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Parintele nu prea era de acord sa-ti parasesti tara.


Arsenie Boca, profeții despre cutremur

Inainte de revolutia din 1989 Parintele ne-a spus ca miroase a praf de pusca si asa a fost. Ne-a mai spus ca o sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri.

Te-ar mai interesa: Medic: Combinarea oricăruia dintre aceste medicame...

Parintele Arsenie a fost si ramane in inimile noastre ca un sfant. Acum mergem la mormantul Parintelui Arsenie si ne rugam acolo si de cate ori il chemam in rugaciune, el ne ajuta si ne ocroteste.

(Viorica Farcas, 48 ani, Voila)

* Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”

Te-ar mai interesa: 5 semne timpurii ale bolii Parkinson. Apar cu ani ...

(Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private