joi, august 11, 2022

Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai îndrăgiți oameni din țară, iar mulți români încă îi privesc cu minunăție sfaturile și modul de a trăi. Acesta, se pare, i-a prezis un lucru îngrozitor dictatorului Ceaușescu, un ateu convins.

Părintele, se pare, a fost chemat de Ceaușescu pentru că știa de înzestrările sale divine. Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, a acordat un interviu pentru publicația Agerpres în care vorbit despre viața marelui părinte ortodox, dezvăluind și prezicerea cutremurătoare.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci pentru ca el să nu te uite nici...

Ce i-a prezis Arsenie Boca dictatorului Ceaușescu?

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: ‘Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii, când am să mor?’. Şi Arsenie i-a spus: ‘Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi’. Ceauşeştii nu au crezut şi i-au spus maiorului care-l adusese pe preot să-l ia din fața lor şi să nu-l mai vadă niciodată”, a povestit Zoe Dăian.

Se spune că părintele Arsenie Boca ar fi prevestit și Revoluția din anul 1989, dar și propriul sfârșit. Nu a mai trecut mult timp de la moartea acestuia și totul s-a adeverit.

Te-ar mai interesa: Ce este bine să dăm de pomană de Sfânta Maria Mare...

„Înainte de a se sfârşi zilele, la părintele a fost o verişoară şi el i-a spus: ‘Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge’”, stă scris în cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”, notează shtiu.ro.

Părintele Arsenie Boca a murit pe data de 28 noiembrie 1989. Au trecut doar trei săptămâni şi a început Revoluţia din 1989. În toată ţara sute de tineri şi-au pierdut viaţa.

Te-ar mai interesa: Îngropat de viu la o petrecere. Cum a reușit să sc...

Arsenie Boca ar fi vorbit și despre felul în care va trăi poporul român după căderea regimului dictatorial. „A spus că după Ceauşescu, dar nu imediat, poporul va suferi mult. Pe români i-ar sfătui să nu fie ‘cap plecat prea mult’, să aibă demnitate şi personalitate”, a mai declarat Zoe Dăian.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private