sâmbătă, iunie 25, 2022

Arsenie Boca, cunoscut drept ‘Sfantul Ardealului’, ramane marele duhovnic al romanilor, dar si un preot cu dar si viziune.

Paraschiva Anghel si Lucretia Urea, preotese, sustin ca ar fi participat la o discutie pe care Arsenie Boca ar fi avut-o cu o femeie venita din Capitala. Marele duhovnic al românilor a descris sfârșitul lumii.

Arsenie Boca: VOR FI BOLI NECUNOSCUTE ŞI FĂRĂ LEAC

„I-a spus acesteia că pe Bucureşti s-a ouat de două ori, referindu-se la bombardamente, iar când se va oua a treia oară, Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului, deoarece acolo forfotesc păcatele”.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, după ce a fost operată de cancer pentr...

Cele două preotese spuneau că Arsenie Boca le dezvăluia cum va arăta sfârşitul lumii.

Alta data Parintele ne-a vorbit despre sfarsitul lumii, ca sfarsitul lumii nu va fi asa cum gandim noi ca va muri toata lumea odata. Ci va muri pe rand. Intr-o parte de lume vor fi razboaie, in alta parte cutremure, in alta inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute si fara de leac.

Arsenie Boca: Se va mânca din carne de om şi se va bea sânge de om

„Toate aceste semne ni le-a proorocit părintele Arsenie prin anii 1945 – 1946 şi ne-a tălmăcit din Biblie de la Apocalipsă, că se va ridica de la răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca din carne de om şi se va bea sânge de om. Cine va rămâne din războiul ăsta va fi ales ca grâul din pleavă”, Informau autorii cărţii „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

Parintele ne-a spus: “Nu va spun de la mine. Asa scrie in carte, in Biblie”.

Să ne rugăm să avem parte de privirea blândă a lui Hristos la Judecată

Hristos e bun, blând, milostiv, mângâietor şi dulce, dar e şi teribil, e Cel care n-a pregetat a Se lăsa răstignit. El ne cere să luăm foarte în serios situaţia noastră de creştini. Cu El nu-i de şagă şi de joacă. Pe oameni îi putem minţi, înşela, amăgi, duce cu vorba.

Pe Dom­nul nu-L putem minţi, înşela, amăgi, duce cu vorba. Dacă ne lepădăm şi ne ruşinăm de El, şi El Se va lepăda şi ruşina de noi la Judecata din urmă.

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...

Hristos e bun, blând, milostiv, mân­gâietor şi dulce. Dar nu e numai atât. E totuna cu Acela care S-a suit de bu­nă voie pe Cruce şi Şi-a vărsat sângele pentru noi, murind în chinuri cumpli­te, scrie Ortodoxia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private