miercuri, octombrie 28, 2020

Un medic specialist in probleme de obezitate de la Boston University School of Medicine, Caroline Apovian, sustine ca a inventat o dieta care te slabeste aproape 1 kilogram peste noapte.

Dieta poate sa te ajute sa slabesti peste 4 kilogramein doar 6 zile si este bazata pe un consum ridicat de proteine, fructe si legume iar secretul felului in care functioneaza ar fi de fapt somnul.

Medicul mai sus mentionat sustine ca in prima noapte a dietei poti ajunge sa slabesti chiar si 900 de grame iar in urmatoarele sase zile sa dai jos mai bine de 4 kilograme.

Citește și:

Se pare ca in timpul somnului organismul secreta hormoni ai apetitului dintre care unul, respectiv leptina, tina in frau posta de mancare. Asadar, cu cat dormi mai mult, cu atat pofta de mancare este mai mica datorita faptului ca leptina este secretata mai mult pe timpul somnului. In cazul in care dormi putin, este secretat predominant celalalt hormon al apetitului, respectiv grelina careiese la iveala mai mult cand corpul este activ, care stimuleaza pofta de mancare.

Citește și:

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Parteneri--