miercuri, octombrie 28, 2020

Această dietă este cunoscuă sub numele de „dieta lup” și se bazează pe ideea că luna afecteaza apa din corpurile noastre în același mod în care afectează mareele din oceane, așa că ne poate ajuta cu pierderea în greutate. Dieta este foarte populară, deoarece dă rezultate bune, dar cei mai mulți oameni care au practicat acest tip de dietă susțin că toate kilogramele date jos nu se mai pun înapoi.  Această dietă este de fapt o dietă pentru detoxifierea organismului.

Citește și:

Dieta se ține 24 de ore, de fapt: Consumi doar lichide în perioada când Luna intră într-o nouă fază. Luna trece prin 4 faze: luna nouă (când tu nu o poți vedea pe cer), în primul trimestru (aproximativ 6 zile după luna nouă), lună plină (Când vezi pe cer un cerc complet) și ultimul sfert. Această dietă trebuie ținută de 2 ori pe lună – atunci când luna este plină și atunci când Luna este tânără / nouă. Dar, puteți alege să păstrezeo puneți în aplicare doar o dată pe lună. În cazul în care alegeți o zi pe lună, se recomandă ca acesta să fie nouă. Unii oameni practică această dietă pe parcursul celor patru faze ale lunii (de patru ori pe lună, timp de 24 de ore, pentru a nu aduce înapoi greutatea pierdută). Dieta lună ajută organismul să scape de toxine acumulate și de a lupta împotriva bolilor. Dacă aveți probleme grave de sănătate, atunci această dietă nu vă poate face rău. Cu toate acestea, se recomandă să se consulte un medic înainte.

Citește și:

DETALII dietă

Dieta Lună este o dietă lichidă. Tu ar trebui să începi atunci când Luna intră în etapa specială (urmărește de mai jos) și 24 de ore mai târziu. În timpul dietei este recomandat să bea 2-4 litri de lichid, de preferință apă. Este permis consumul de ceai fără zahar. Când simțiți foame, consumați fructe sau de suc de legume. Nu ar trebui să consumați lapte și alcool, care sunt interzise.

Citește și:

Aceasta dietă curăță organismul de toxine și de fluidele reținute. În timpul postului de 24 de ore puteți pierde 1 până la 3 kg.

În cazul în care țineți această dietă o dată pe lună, aveți grijă ce mâncați în restul lunii. Când Luna crește, consumați mai puțină hrană, iar când luna este în scădere, vă puteți permite să vă înfruptați din mai multe alimente.

August

08/02/2016, 22:44 – Lună nouă

Continuarea pe elli.ro. 

Parteneri--