sâmbătă, iulie 4, 2020

Multe persoane se plîng de pietre la rinichi, dar şi mai multe nu ştiu că au această problemă. Bolnavii pot trăi multa vreme fără să ştie că în rinichii lor s-au format calculi. Vor descoperi acest lucru abia cînd apar neplăcerile. Aşa-numita colică renală se manifestă prin durere puternică, apărută după un efort fizic. Şi se localizează în regiunea lombară, pe o singură parte, iradiind spre organele genitale sau spre rădăcina coapsei. Este o durere intensă şi profundă, continuă sau care reapare la 10 minute.

Uneori e însoţită de greţuri şi vărsături. Deseori apare nevoia imperioasă de a urina, iar urina poate fi roşiatică, deoarece piatra a zgîriat pereţii căilor urinare. Acest tratament pe care vrem sa vi-l propunem este 100% natural si cu adevarat eficient. S-a dovedit ca este foarte eficient cand vine vorba de eliminarea pietrelor de la rinichi.Trebuie sa fiti atenti,in cazul in care piatra este mare poate provoca daune. In doar sase zile,rinichii vor expulza pietrele pe cale naturala,precum si ramasitele cum ar fi nisipul si curata rinichii.

Citește și:

Atunci cand o persoana elimina o piatra, indicat ar fi ca aceasta sa fie pastrata si dusa la laborator pentru a se analiza continutul. Astfel se poate stabili ce alimente trebuie evitate (cele ce ar putea contribui la formarea pietrelor). O persoana, prin intermediul retelelor de socializare a impartasit experienta sa cu aceasta reteta. Cu acest tratament a reusit sa scape de piatra de la rinichi ce era mai mare un pic ca bobul de grau.
Iata ce aveti nevoie pentru prepararea acestui tratament:

Citește și:

Ingrediente :
-100 ml suc de lamaie
-100 ml ulei masline (extra virgin)
-100 ml bere
Puneti ingredientele intr-un flacon de sticla si amestecati-le.Beti in fiecare dimineata 50 de ml din acest amestec. A se agita flaconul inainte de fiecare utilizare. In sase zile,piatra incepe sa plece pe cale naturala,iar nisipul in patru zile. Multi oameni au incercat aceasta reteta si spun ca au avut succes.
Nota:Sucul de lamaie trebuie sa fie proaspat stors si nu cumparat de la magazine. Ar trebui sa luati in calcul si dimensiunea pietrei, deoarece daca este mai mare de 15 mm poate provoca daune canalelor atunci cand este expulzata.

Parteneri