Sari la conținut

Asa scapi de punctele negre si albe de pe fata cu ce gasesti in casa. Cele mai bune metode

Punctele negre si punctele albe de pe fata pot fi inlaturate cu ajutorul unor produse care se gasesc in casele tuturor romanilor, fara sa fie nevoie de tratamente costisitoare la saloanele de infrumusetare.

Insa, pentru a folosi eficient aceste produse este nevoie sa cunoastem diferenta dintre punctele albe si punctele negre de pe fata. Punctele negre se formeaza cand foliculul se mareste si sebumul si celulele moarte iau contact cu aerul. Atunci se innegresc din cauza oxidarii melaninei.

Punctele albe, pe de alta parte, se formeaza cand un por al pielii este acoperit de piele. Atunci nu are contact cu aerul, se infunda si capata o nuanta albicioasa.

Asadar, iata cum sa scapi de pucntele negre si albe de pe fata cu ce gasesti prin casa

Piureul de rosii crude, aplicat direct pe fata si lasat peste noapte sa actioneze este una dintre cele mai bune solutii pentru a scapa de punctele albe si negre de pe fata. Rosiile ajuta la „extragerea” conglomeratelor acumulate in pori.

Scrubul format din suc de lamaie (se folosesc doua lamai) si un varf de cutit de sare de mare, aplicat pe zonele afectate, va curata in profunzime si cele mai incapatanate acumulari.

Pasta de amidon de porumb este iarasi o solutie bunapentru curatarea punctelor negre si albe de pe fata. Pasta se obtine prin amestecul de otet si amidon de porumb, in proportie de 1/3 si se aplica pe zonele afectate. Dupa 20 de minute se spala fata cu apa calduta.

Pasta de orez – orezul se lasa la inmuiat in lapte timp de cinci ore. Pasta obtinuta se amesteca la blender si se freaca pe zonele afectate. Se repeta de doua ori pe zi procedeul.

Cititi mai mult pe lyla.ro.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: