Așa scapi de riduri peste noapte cu câteva ingrediente-minune din bucătărie

Deși există, pe piață, o mulțime de produse care promit să vă scape de riduri, totuși cele mai sigure și mai eficiente remedii care alungă semnele îmbătrânirii ți le poți prepara chiar la tine acasă.

The Most Effective Homemade Tips to Get Rid Wrinkles Overnight

 

 

Cremă-minune anti-rid

Se adaugă într-un castron toate ingredientele și se amestecă bine, până când se obține un preparat omogen. Crema se pune într-un borcan din sticlă, care se pastrează la frigider.

Te-ar mai interesa: 7 moduri naturale de a scădea tensiunea arterială...

Crema se aplică pe fața spălată bine, seara, înainte de culcare. Dimineața tenul se spală din nou cu apă caldă. Rezultatele se văd în foarte scurt timp.

Exfoliant cu suc de lămâie și zahăr

Ingrediente:

  • 1 linguriță de zahăr
  • 2 linguri zeamă de lămâie

Amestecă bine, apoi masează întreaga față, evitând zona ochilor. Lasă apoi 10 minute pe față și clătește cu apă rece. Zahărul curăță celulele moarte, iar vitamina C din lămâie stimulează producerea de colagen.

Merele şi bananele hidratează
Pielea îmbătrânită şi lipsită de viaţă se va întineri şi va redeveni proaspătă dacă o trataţi cu mere şi banane. Nici nu e nevoie să preparaţi vreo cremă complicată. Tăiaţi un măr în felii de un centimetru grosime. Curăţaţi faţa foarte bine şi apoi treceţi feliile de măr peste ten. Aceeaşi procedură poate fi aplicată şi dacă se folosesc felii de banană în loc de măr. Tratamentul se poate face şi în timpul zilei, dar este mai eficient dacă este realizat seara. Cu cât mai des, cu atât mai bine pentru ten, deoarece proteinele şi vitaminele din fructe vor hidrata pielea, care îşi va recăpăta aspectul ferm şi sănătos în mai puţin de o săptămână. Resturile de fructe se îndepărtează de pe faţă cu apă rece.

Te-ar mai interesa: Bill Gates prezice finalul pandemiei, în ciuda var...

Puneţi ou şi lămâie de trei ori pe săptămână
Bateţi un ou spumă şi amestecaţi cu sucul de la o lămâie. Adăugaţi un praf de sare şi apoi aplicaţi masca astfel obţinută pe tenul curăţat şi igienizat corespunzător. Crema se îndepărtează după 15 minute cu apă călduţă din abundenţă. Procedura va fi repetată de trei ori pe săptămână, însă este indicat să se efectueze după o baie fierbinte, când porii sunt deschişi.

Te-ar mai interesa: Ce se știe, mai exact, despre Omicron? Va deveni v...

Mască cu gelatină

Ingrediente:

– două linguri de apă

– o linguriță de gelatină

– două lingurițe de banană pisată

Mod de preparare:

Amestecă apa cu gelatina și las-o 10 minute la închegat. Apoi, adaugă cele două lingurițe de banană pisată și amestecă bine.

Banana are rolul de a oferi o sursă de vitamine și de nutrienți sănătoși care să hidrateze și să netezească pielea, făcând-o mai elastică și mai sănătoasă.

Te-ar mai interesa: Creșteți imunitatea în mod natural – Încerca...

Mod de folosire:

Spală-te bine pe faţă și aplică masca într-un strat subțire, exact pe zonele cu probleme. După de ai aplicat-o, trebuie să te relaxezi. Lasă masca pentru aproximativ 20 de minute și apoi înlătur-o cu apa călduță, prin mișcări circulare de masaj.

O poți folosi de 2-3 ori pe săptămână. În scurt timp vei începe să observi schimbări pozitive la tenul tău, pielea ta va deveni mai curată și mai fermă, iar efectele vor fi uimitoare.

Te-ar mai interesa: Top 10 fructe cu proprietăți de purificare și vind...