sâmbătă, aprilie 1, 2023

Orice femeie cu păr creţ natural este de acord că părul creţ este o binecuvântare şi o pacoste în acelaşi timp. În momentele lui bune suntem mândre de el, dar când devine rebel am face orice să fim fericitele posesoare ale unui păr drept şi strălucitor. 

 

Ce n-am da şă avem buclele definite si strălucitoare care ne aduceau complimente când eram mici! Dar pe măsură ce ne maturizam, buclele adorabile se pot transforma într-o claie de păr zburlita şi fără strălucire. Deci ce anume trebuie să facem pentru a ne tine părul creţ sub control indiferent de culoarea părului?

Te-ar mai interesa: Alimente pe care nu ar trebuie să le încălzești în...

Pentru a avea bucle bine definite şi strălucitoare, şamponeaza părul şi lasă-l ud. Descurcă-l cu un pieptene cu dinţii rari şi foloseşte un produs pentru păr încâlcit. Lasă-l să se usuce natural, fără să foloseşti foehnul. Pare destul de uşor, nu?

Pentru a aranja părul creţ trebuie mai mult efort. Întâi şamponează-l şi descurcă-l. Începe coafarea cât părul este încă ud. Împarte-l în şuviţe de 2-3 centimetri începând de la ceafă şi înaintând spre creştet. Înainte de a începe să-l usuci, aplică un balsam/spray protector pentru a-i da strălucire, a-l netezi şi a-l proteja de aerul uscat al foehnului.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui chirurg oncolog: aceste 4 simpt...

 

Continuarea pe Lyla.ro

http://lyla.ro/frumusete/asa-se-ingrijeste-parul-cret/

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private