luni, septembrie 26, 2022

Un asistent medical din Focșani a fost găsit mort în propria locuință, de către colegii de serviciu. Bărbatul avea 45 de ani și era asistent medical la Secția de Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgență  Focșani.

George Lăcustă a fost găsit mort în casă, de către un coleg de serviciu. Apropiații au început să-și pună semne de întrebare în momentul în care bărbatul n-a mai răspuns la telefon cu ocazia zilei sale de naștere. Bărbatul în vârstă de 45 de ani nu era căsătorit și locuia singur, scrie kanald. 

Te-ar mai interesa: Iată ce boli grave poți face dacă nu bei bere...

Polițiștii au deschis un dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii decesului.

Colegii lui sunt în stare de șoc

La auzirea veștii decesului, colegii și apropiații au transmis condoleanțe și mesaje pe rețelele de socializare.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Drum lin către Ceruri, dragul nostru coleg asistent medical George Lăcustă. Suntem înmărmuriți de durere…
Ai plecat atât de devreme… Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne mereu colegul nostru și te vom purta în suflet pe vecie!”, au scris reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Vrancea.

Te-ar mai interesa: Cum sa alegeti un camin de batrani potrivit pentru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private