sâmbătă, decembrie 5, 2020
Tănasă Sabina

Asistentă medicală diagnosticată cu COVID-19. Ce s-a întâmplat cu ea?

Asistenta medicală diagnosticată cu COVID-19. Daciana Grada, ce lucra la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, diagnosticată cu COVID-19, s-a stins din viată, marți noaptea.  Este al doilea cadru medical care a decedat în mai puțin de 48 de ore în județul Arad, ca urmare a infectării cu COVID-19.

“Colega noastră, Daciana Grada, asistentă pe Secţia Clinică Ortopedie, a pierdut în această seară (marţi seara n.r.) lupta cu necruţătoarea infecţie COVID-19. Daciana a fost diagnosticată pe data de 23 octombrie cu virusul SARS-CoV-2, a fost internată în spital, iar în urmă cu câteva ore, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente de grea încercare! Dumnezeu să o odihnească în pace”, a anunţat pe Facebook, în noaptea de marţi spre miercuri, conducerea SCJU Arad. Anunțul a fost preluat și postat şi de Sanitas Arad.

Asistenta Daciana Grada servea sistemul medical de 15 ani. În vârstă de doar 45 de ani, asistenta se confrunta și cu o afecțiune cardiacă.

Ieri dimineață, conducera Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, a anunțat că o asistentă de pe ambulanță în vârstă de 48 de ani, a decedat din cauza infectării cu COVID-19.

Parteneri