luni, august 15, 2022

Astrologul Nataliya Vlasenko a făcut o prognoză pentru Ucraina pentru viitorul apropiat și a stabilit cele mai periculoase date la care războiul va atinge apogeul în țară.

Ea a menționat că o perioadă foarte dificilă în războiul cu Rusia începe pe 12 iulie 2022.

„Sunt semne legate de moarte, schimbări globale, o perioadă de trecere de la fericire la durere, de la viață la moarte. Până pe 13 august vor fi multe morți, foarte multe evenimente extreme. Statul îşi va arunca în luptă toate resursele pregătite pentru situații de urgență”, a scris Natalia Vlasenko, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar mai interesa: Ritualul Mariei Dragomiroiu. Ce face cu părul după...

Ea a menționat că perioada de la 15 iulie până la 4 august va fi apogeul războiului. În această perioadă pot avea loc cele mai puternice explozii, încălcări ale protocoalelor și chiar violență și moarte. Potrivit acesteia, cel mai greu moment va începe pe 31 iulie.

În plus, astrologul a remarcat că cele mai periculoase locuri din Ucraina sunt centrele comerciale, parcurile, locurile de joacă, școlile, grădinițele și institutele. Pericolul planează asupra marilor orașe ale țării.


Lupte intense în estul Ucrainei

Lupte intense se dau în continuare în estul Ucrainei, unde armata rusă vizează în principal provinciile Doneţk şi Lugansk, dar şi Harkov-ul în nord şi Mikolaievul, în sud.

Te-ar mai interesa: Mesaje Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări ...

A crescut la cel puţin 18 numărul victimelor atacului rusesc de la sfârşitul săptămânii trecute asupra unui bloc din provincia Doneţk. Precedentul bilanţ era de 15 morţi.

Mai multe persoane se află încă sub dărâmături, iar echipele de salvare încearcă să îi recupereze. La Herson, Ucraina spune că a reuşit să recucerească un sat ocupat de Rusia.

Dacă prima parte a războiului din Ucraina a însemnat raiduri aeriene numeroase, care au determinat administrația de la Kiev să ceară comunității internaționale se închidă spațiul aerian al ţării, ultimele săptămâni arată faptul că ofensiva armatei ruse s-a mutat la sol, transmite RRA.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

Potrivit purtătorului de cuvânt al forțelor aeriene ucraniene, Iuri Ignat, nicio aeronavă rusească nu a mai intrat în zona de apărare aeriană a Ucrainei în ultimele două luni și jumătate, iar de la începutul acestui război forțele ruse au pierdut un număr semnificativ de avioane de luptă și elicoptere.

În schimb, regiunea de est a țării, unde sunt concentrate majoritatea forțelor, este atacată intens cu tiruri de artilerie, Rusia făcându-și simțită supremația în ceea ce privește numărul mijloacelor de luptă.

Te-ar mai interesa: Mesajul runelor pentru o zodie. Numerolog: Află un...

Bombardamentele sunt susținute și de lovituri cu rachete, lansate din orașele deja ocupate, iar cele mai recente atacuri au afectat mai multe ținte civile în Severodonetsk, Sloviansk şi Chasiv Yar.

Ofensiva planificată pentru următoarea perioadă se bazează în principal pe armamentul modern oferit de Statele Unite ale Americii.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private