miercuri, mai 25, 2022

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu previziuni noi pentru această perioadă. Aceasta a analizat din nou harta astrală a războiului și a nativilor din horoscop.

Astrolog, noi previziuni despre război: „După 14 aprilie se sparge buba”

Astrologul ne avertizează! Ea spune că în perioada următoare „vom auzi zilele acestea minciuni ce ne vor chinui cel mai firesc simț al adevărului și al bunului simț”. Cristina Demetrescu vine și cu vești bune. După 14 aprilie se sparge buba, se duce în derizoriu minciuna, începe să încolțească adevărul.

Te-ar mai interesa: Care este porția corectă de pâine ca să nu te îngr...

„Lilith își face ultimele tumbe, dar cele mai de proastă calitate, pe ultimul grad al Gemenilor, gradul 29, numit si grad anaretic intre 6 si 14 aprilie. Acum să te ții minciuni! De ieri seară se tot vorbește despre „mașinaria de minciuni a Kremlinului” pusă pe turație maximă.

Justiția nu se construiește pe vorbe, ci pe probe

Urâtă poziția asta astrală a Lunii negre. E ca și cum toată lumea cântă intr-un cor dibaci dirijat, o melodie frumoasă, când o voce sugrumată, răgușită, eliberată chinuit dintr-un cap afon, strică toată armonia muzicală. Vom auzi zilele acestea minciuni ce ne vor chinui cel mai firesc simț al adevărului și al bunului simț. Minciuni am mai auzit și pe seama lor s-a declanșat o invazie absurdă, ba mai mult, câți nu au luat decizii de viață pe seama unor conspirații, cel puțin in ultimii doi ani.

Te-ar mai interesa: Menopauza. Primele semne că ai intrat în această p...

Noroc că Justiția nu se construiește pe vorbe, ci pe probe. Totuși, ne vom enerva si cu rușii, dar și cu noi, așa, cu viața noastră. Vestea bună este ca dupa 14 aprilie se sparge buba, se duce naiba in derizoriu minciuna, începe să încolțească adevărul, iar ingresul lui Lilith în Rac, va genera niște emoții devastatoare pentru unii, mai ales pentru cei care s-au lăsat mințiți”, spune astrologul.

Te-ar mai interesa: Constantin Dulcan: cum putem duce o viață lipsită ...

Socotelile de acasă nu se mai potrivesc cu cele din târg

„Racul înseamnă casă, familie, țară, hotar, mamă, maternitate, identitate, identitate națională, patrimoniu, suflet, Sine, simț, emoție, liniște odihnă, Karma de familie, Karma de neam. Mai rău decat o mamă căreia ii moare copilul, căci mântuirea e a ei, este o mamă al cărei copil s-a dus să omoare alt copil. La mama Rusie mă refer.

Greu de știut, că nu trăim acolo, cum se va propaga adevărul despre acest infam război al fraților împotriva fraților, dar e clar că bucăți din sufletele unora se vor pierde pentru vecie, unele de vină, altele de durere. Dupa 14 aprilie multe incep să dea cu virgulă, iar socotelile de acasă nu se mai potrivesc cu cele din târg”, afirmă Cristina Demetrescu.

Te-ar mai interesa: Țiuitul în urechi pare să fie legat de o funcție C...

„Va fi un pas înainte, patru înapoi. Involuția, regresul, căderea, prăbușirea ideologică vor fi in concordanță cu planul arhitectural diabolic care nu a respectat normele firești universale încă de la bun început. Vor mai exista mecanisme care vor dicta minții să nu mai asculte strigătele vocilor interioare, dar vor fi însoțite de neliniște și insomnii. Vor mai amuți și de pe la ei, și de pe la noi”, a conchisCristina Demetrescu, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Simptome de cancer: ai pielea palida sau pistrui? ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private