Sari la conținut

Astrolog: Semnul zodiacal „cel mai puțin amabil” – vor „înțepa” atunci când sunt „provocați”

zodii
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Astrologul numește semnul zodiacal „cel mai puțin amabil” – vor „înțepa” atunci când sunt „provocați. Potrivit astrologului, trebuie să te ferești de un semn zodiacal, mai ales atunci când e furios.

În astrologia occidentală, există 12 semne zodiacale, toate cu trăsături și caracteristici de personalitate diferite.

Cu toții avem momentele noastre de răceală sau de răutate – până la urmă suntem doar oameni – dar, potrivit unui astrolog, unele semne sunt mai puțin drăguțe decât altele.

Potrivit lui Louella Alderson, astrolog pasionat și co-fondator al aplicației de întâlniri bazate pe personalitate So Syncd, semnul zodiacal „cel mai puțin amabil” este Scorpionul, potrivit Express.

Ferește-te de un Scorpion furios – nu vrei să îi alimentezi mânia. Louella a avertizat: „Scorpionul este reprezentat de scorpion și scorpionul nu se joacă”.

Ei au atât o latură înfricoșătoare, cât și una bună. Într-adevăr, scorpionul poate „înțepa atunci când este provocat, dar poate fi și loial și protector, la fel ca Scorpionul”.

Scorpion zodie
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Astrolog: Semnul zodiacal „cel mai puțin amabil”

Astrologul a explicat de ce Scorpionul ar putea să nu fie super cald și iubitor față de toți cei pe care îi întâlnește.

Ea a spus: „Scorpionilor le este greu să aibă încredere în cei din jurul lor, ceea ce îi face dificil să arate multă bunătate față de ceilalți. Adesea își păzesc inimile și nu se grăbesc să îi lase pe oameni să intre în casă”.

Afecțiunea Scorpionului trebuie câștigată, dar odată câștigată, te așteaptă multă dragoste și bunătate.

Astrologul a spus: „Când se vor deschide și își vor arăta dragostea și compasiunea, o vor face cu îndrăzneală și sinceritate.

„Deci, chiar dacă Scorpionii nu sunt cel mai bun semn exterior, ei sunt totuși capabili să arate bunătate față de cei mai apropiați de ei.”

În partea total opusă a spectrului se află Peștii, care au fost numiți „cel mai amabil semn zodiacal”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.