luni, septembrie 26, 2022

Astrolog: Urmează o perioadă plină de ghinioane. Când ceva nu merge bine, mercur retrograd este principalul vinovat. Conform astrologilor, Mercur retrograd este ghinionistul de serviciu din astrologie. Iată cum vor fii influențate cele 12 zodii în perioada 10 septembrie-2 octombrie.

Mai sunt câteva zile până când își face apariția Mercur retrograd. Acest fenomen astrologic își va pune din nou amprenta asupra tuturor nativilor zodiacului. Astrologul Minerva a divulgate câteva reguli de care trebuie să ţinem cont în perioada acestui fenomen. Iată ce sfaturi ne dă celebrul astrolog.

Te-ar mai interesa: Semne și simptome de avertizare că ai un atac de c...

În 2022, Mercur va fi retrograd:

  • 10 septembrie- 2 octombrie 2022

Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. Mai avem de muncă la relațiile și parteneriatele vechi, atât cele amoroase cât și cele profesionale.

  • 29 decembrie 2022

Pe 29 decembrie, își va începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. Și în ultimele zile ale anului, ne vom da seama cât de bune au fost deciziile profesionale luate în 2022.

Mercur ne poate încuraja să alegem corect, ne oferă toată dispoziția necesară pentru a conștientiza anumite aspecte fundamentale legate de viaţa noastră, potrivit Antena3.

Te-ar mai interesa: Cum reușește Iuliana Tudor să mențină un echilibru...

Ce să nu faci niciodată când Mercur este retrograd

  1. Nu cumpărați vehicule noi, echipamente electronice sau gadget-uri (cu excepția cazului in care vin cu o buna politica de returnare/ reparații).
  2. Nu semnați contractele fără o analiza aprofundata sau mai bine amânați-le pana cand Mercur revine in mers direct, daca se poate.
  3. Nu plecați și nici nu săriți direct la concluzii, dacă cineva nu înțelege corect ce spuneți.
  4. Nu va aruncați in bratele unui fost iubit fără a trece in revista motivele pentru care v-ați despărțit!
  5. Nu trageți in mesager daca cineva din trecutul vostru va trimite veşti acum.
  6. Nu schițați nici un plan pentru că din greșeala puteți apăsa butonul replay all şi….
  7. Amânați orice numire sau zbor daca nu este important.
  8. Nu începeți lucruri noi pana nu ați încheiat cu cele vechi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private