Sari la conținut

Astrologul Daniela Simulescu vine cu noi previziuni: Nu vă lăsați păcăliți!

Astrolog Daniela Simulescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop zilnic

Horoscop 12 octombrie 2022. Astrologul Daniela Simulescu vine cu noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.  Careul dintre Marte din Gemeni și Neptun din Pești nu este prietenos. Potrivit astrologului, creează multe fumigene.

Astrologul DC NEWS Daniela Simulescu, redactor şef Astrosens, vine cu noi previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Astrologul Daniela Simulescu vine cu noi previziuni: Nu vă lăsați păcăliți!

„Riscul de înșelăciune va fi destul de crescut, atât pe plan personal, cât și individual. Deci nu vă lăsați păcăliți! Proverbul “Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard” va fi mai prezent în viețile noastre ca nicicând. Ne va fi greu să ne dăm seama ce este adevărat și ce nu. Speculațiile vor fi la tot pasul. Vă atrag atenția că încărcătura acestui aspect va dura destul de mult pentru că Marte va și retrograda după 30 octombrie, deci va relua careul la un moment dat.

Opoziția dintre Mercur din Balanță și Jupiter din Berbec este nemaipomenită pentru dezbateri și negocieri”, afirmă specialistul în astrolgie

Previziuni pentru toate zodiile:

Berbec

Guvernatorul tău, Marte, este stresat de careul cu Neptun. Deci vrei, nu vrei, vei trece prin unele clipe mai agitate și confuze.

Taur

Nu face promisiuni și nici nu le crede pe ale altora! Mai ales dacă au legătură cu zona financiară. Sunt prea multe riscuri.

Gemeni

Acolo unde sunt necunoscute, nu te băga! Nu încerca să găsești soluții la problemele altora până nu le rezolvi pe ale tale.

Rac

Marte îți atrage atenția că s-ar putea să folosești ca motivație unele închipuiri. Și că s-ar putea să îți pierzi cheful la un moment dat.

Leu

Ar fi cazul să nu ai așteptări de la prieteni. Nici la aceia vechi, nici la cei mai nou intrați în viața ta. Așa te scutești de un necaz.

Fecioară

Șefii sunt și ei oameni, nu roboți. Și câteodată neatrași de perfecționism așa ca tine. Deci nu distorsiona replicile lor!

Balanță

Vei căuta să îi împaci pe cei din jurul tău, însă fără a ține cont de ceea ce îți dorești cu adevărat. Ai nevoie de o pauză.

Scorpion

Astrele nu recomandă achizițiile importante sau împrumuturile serioase astăzi. Sau girarea unor persoane.

Săgetător

Nu este o zi bună pentru a avea pretenții de la partener. Pentru că s-ar putea să primești unele replici tare neplăcute.

Horoscop. Capricorn: Una zici, alte se înțelege

Una zici, alte se înțelege. Dar stai liniștit că și tu poți înțelege greșit unele replici, mai ales pe acelea ale colegilor.

Vărsător

Nu uita de principii! Acestea primele și pe urmă restul. Vei fi destul de testat de unele situații din jurul tău.

Pești

Cei dragi reușeșc să te păcălească să alegi ce vor ei. Nu vei avea prejudicii, dar riști să fii perceput slab pe viitor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.